Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,15:27:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3597 0,13
EURO
34,9953 0,20
ALTIN
2.325,36 0,21
BİTCOİN
$70.134 0,61
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Mayıs 2018 - 07:37
17 Mayıs 2018 - 07:373 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Seçim öncesi İl Başkanları ile bir araya geldi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, 24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ile Milletvekili Genel Seçimlerinin ilimizde huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi amacıyla partilerin il başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Seçim öncesi İl Başkanları ile bir araya geldi
Toprak Turizm


Valilik makamında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, İl Jandarma Komutanı Alb. Cengiz Yiğit, emniyet görevlileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanını seçmek ve 27. Dönem Parlamentosunu belirlemek üzere 24 Haziran'da sandık başına gideceğini, Vatandaşlarımızın oylarını huzurlu bir şekilde kullanabilmeleri, seçimin sükunet, karşılıklı anlayış ve dayanışma içerisinde geçmesi için de partilere büyük görev düştüğünü belirten Vali Balkanlıoğlu, ”Partilerin ve adayların bu seçim yarışında centilmence davranması, birbirleriyle karşılaştıklarında başarılar dilemeleri çok önemli. Önceden kavgalar olurdu. Mesela iki siyasi partinin adayı, aynı sokakta seçmenleri selamlarken ya da esnafı gezerken karşılaşıp laf atmalar ya da hoş olmayan davranışlar sergiledikleri zaman, kendileri olmasa bile çevresindeki kişiler tarafından ufak tefek kavgalar çıkarılıyordu. Bu görüntüler vatandaş nezdinde de son derece olumsuz etkiye sebep oluyordu.

Partililerin kavga etmesi, işi başarıp bütün oyları toplayacakları anlamına gelmiyor. Dolayısıyla burada son derece huzurlu ve sorunsuz bir seçim geçirebilmemiz için toplandık. Sizin bir isteğiniz, dileğiniz olursa yardımcı olmak elbette bizim boynumuzun borcu. Adaylarımızın, parti genel başkanlarımızın sağ-salim buraya gelip, propagandasını rahatça yaparak güvenlik endişesi hissetmeden buradan ayrılmasını istiyoruz. Bunu sağlamak bizim görevimiz. Bunu yaparken partiler kendilerini ön plana çıkarmak, daha güçlü görünmek için her tarafı bayraklarla donatmak istiyorlar. Ne hikmetse 'Filanca parti bütün sokaklara hâkim, dolayısıyla bu parti işi götürüyor' intibahı verme gibi bir güdü oluşuyor. Bu da görüntü ve çevre kirliliğine, lüzumsuz masrafa neden oluyor. Bu konuda bayrak yarışına girilmemesi herkes açısından daha iyi olur” dedi.

Siyasi parti il başkanları da; ilimizdeki seçimin ülkeye örnek olacak şekilde geçmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini, çevre kirliliği, aşırı bayrak asma, gürültü kirliliği konularında çok dikkatli davranarak vatandaşı mağdur etmeyeceklerini, seçim propagandası yaparken kavga ve tartışmalardan da uzak duracaklarını ifade etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç