SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,08:54:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3339 0,17
EURO
35,1693 0,04
ALTIN
2.243,80 0,01
BİTCOİN
$64.990 5,43
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Mayıs 2018 - 15:31
17 Mayıs 2018 - 15:313 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Türkiye'nin En Büyük Araç Kiralama Firması İle Tanışın

Türkiye'nin En Büyük Araç Kiralama Firması İle Tanışın

Türkiye'nin En Büyük Araç Kiralama Firması İle Tanışın
Yön Bul Akademi


Ülkemizde operasyonel araç kiralama sektörü her geçen gün kendini geliştirmektedir. Bu gelişmede yeni açılan firmaların rekabet gücünün de etkisi olduğunu görüyoruz. Çeşitli nedenler ile araç ihtiyacı olan kişiler, araba fiyatlarının arttığı günümüzde satın almak yerine hizmetlerini tercih etmektedir. Bu da her gün yeni bir firmanın sektöre adım atmasını sağlıyor.

Hizmet veren firmalar arasında seçim yapmakta zorlanan müşteriler birçok kriteri göz önünde bulunduruyor. Bu kriterlerden biri de olarak kaşımıza çıkıyor. Bütün kriterleri karşılayan ve müşterilerin taleplerine yeni nesil çözümler sunan 5S Araç Kiralama firması, bu rekabette başarılı olarak ön plana çıkmıştır. Türkiye’nin her bölgesini kapsayacak yaygın hizmet ağı ve profesyonel kadrosu ile sektörün en çok tercih edilen ismi olmayı başarmıştır.

 

 İstanbul’da Araç İhtiyaçlarınız İçin Güvenilir Adres

Trafiğin çok yoğun olduğu metropol şehir İstanbul’da başarılı hizmetler sunan 5S Araç Kiralamanın merkezi Ankara’dadır. Ankara’dan sonra İzmir, Samsun ve İstanbul’a hizmetlerini ulaştıran firmanın hizmetleri son dönemlerde büyük ilgi görmektedir.

hizmetleriniz için en doğru adres olan 5S Araç Kiralama, son model olan 500’e yakın aracı ile sizlere geniş seçenekler sunuyor. Ayrıcalıklı hizmetler sunan firmadan araç kiraladığınız zaman araçlarınız talebinize göre istediğiniz adrese bırakılır ve aynı şekilde istediğiniz adresten teslim alınır.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini temel hedef olarak belirleyen 5S Araç Kiralama, bu hedefini gerçekleştirerek sektörde fark yaratmıştır. Hem bireysel hem de kurumsal müşterilerine yeni nesil araç kiralama hizmetleri sunan 5S Araç Kiralama, web sitesi üzerinden araç kiralama hizmetini de etkinleştirmiştir. Bu sayede şubeye gitmeden birkaç adımda araç kiralama işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 Son Model Araçlar İle Keyifli Sürüş Deneyimi Sizleri Bekliyor

Son model araçları ile araç ihtiyaçlarınızı karşılayan 5S Araç Kiralama, bütün araçların bakımını yaptırmaktadır. Sektörün önde gelen firmaların araçlarını kaskolu olarak hizmetinize sunan 5S Araç Kiralama, konforlu bir sürüş keyfi yaşamanızı sağlar.

Geniş araç filosu ile her talebi karşılayabilecek kapasiteye sahip olan firmanın 7/24 hizmet veren canlı destek ekibi bulunmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz her konuda istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz canlı destek ekibi, yaratıcı çözümleri ile daima yanınızda olmaktadır.

Web sitesi üzerinden yapacağınız araç kiralama işlemlerinde anında indirim uygulayan 5S Araç Kiralama, ek ücretler karşılığında aracınıza özel hizmetler de sunuyor. Müşteri taleplerini en iyi şekilde karşılamak için profesyonel çalışmalar yürüten firmanın hizmetlerinden yararlanarak İstanbul gibi kalabalık bir şehirde toplu taşıma araçlarından kurtulmak istiyorsanız, firmaya 444 52 89 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç