19 Mart 2024|Salı,13:01:43
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3398 0,18
EURO
35,0965 0,25
ALTIN
2.239,13 0,20
BİTCOİN
$64.036 5,68
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Mayıs 2018 - 15:34
17 Mayıs 2018 - 15:343 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Güvenilir Adresi

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Güvenilir Adresi

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Güvenilir Adresi
Toprak Turizm


Firma içerisinde her türden ve her zevkten kişiye hitap edebilmek amacı ile çeşitli promosyonlar ve hizmet seçenekleri tasarlanmıştır. seçeneği ile müşterilerine hizmet vermekte olan firma, müşterilerin isteği doğrultusunda uygun fiyatlarla araç kiralama işlemlerini gerçekleştirmektedir.

 Firma Araç Filosu

Firmanın bünyesinde toplamda 2000’in üstünde araç yer almaktadır. A segmentinden başlayıp, D segmentine kadar neredeyse her markadan ve her modelden araç firma bünyesinde yer almaktadır. En az 6, en çok seçeneği sunan firma, uzun süreli kullanım seçeneği sunması sayesinde geniş çevreler tarafından tercih edilmektedir. Kiralama süresi uzun olduğu için bazı dönemlerde araçların masrafı çıkabilmekte ve düzenli ödeme zamanı gelebilmektedir. Kasko ödemesi ve motorlu taşıt vergisi ödemeleri gibi ücretler tamamen firmanın kendisine aittir. Araç kiralayan kişilerin sadece yakıt ücreti ödemesi sağlanmıştır. Bu sayede daha uygun fiyatlar ile kiralama işlemi gerçekleştirilmektedir.

 Firma Hizmetleri

Firma, araç kiralama sektöründe lider konumda olduğu gibi otomotiv sektöründe de birçok başarıya imza atmıştır. Opel adlı markanın yetkili bayisi olan firma, çeşitli çalışmaları ile binlerce müşterisinden olumlu geri dönüşler almış ve Türkiye genelinde hizmet vermekte olan bir firma haline dönüşmüştür.

 

seçeneği sunan firma, müşterilerinin bol seçenek arasında seçim yapmasını sağlamaktadır. Türkiye’nin herhangi bir ilinden alınan araçlar, diğer illerdeki bayilere teslim edilebilmektedir. Eğer kullanım sırasında araçta herhangi bir şekilde problem meydana gelir ise firma aracılığı ile teknik destek alınabilmektedir. Yol yardım hizmeti sayesinde de her türlü problem çözüme kavuşturulabilmekte. Aracın kaza yapması, aracın kaybolması veyahut da çalınması gibi durumlarda firma tarafından direkt olarak yedek araç tahsis edilmektedir. Bu sayede araç kiralayan kişiler mağdur edilmemektedir.

Firma aracılığı ile kiralanan araçların yıllık fiyatları 1,199 TL’den başlamaktadır. Araçların tipine ve kiralama süresine bağlı olarak fiyat değişikliği meydana gelebilmektedir. En az 6 aylık kiralama yapılmasına rağmen acil bir durum meydana geldiğinde günlük veyahut da haftalık kiralama işlemi yapılabilmektedir. Günlük kiralama yapıldığında da çeşitli prosedürler uygulanmamaktadır. Bu sayede direkt olarak kiralama işlemi gerçekleştirilmektedir.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç