Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,09:03:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3116 0,02
EURO
34,9571 0,31
ALTIN
2.325,47 0,22
BİTCOİN
$70.236 0,77
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
03 Mart 2015 - 10:08
03 Mart 2015 - 10:083 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Muhtarlardan Abdullah Mert’e Tam Destek

Haziran ayında yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Akyazı muhtarlar derneği ve mahalle muhtarları genel merkez tarafında yapılacak olan listede Akyazılı milletvekili olması için Milletvekili aday adayı olan Abdullah Mert’e tam destek verdiler.

Muhtarlardan Abdullah Mert’e Tam Destek
Yön Bul Akademi


Akyazı’nın mahalle muhtarlarıyla Sarot Termal otel’de yemekte bir araya gelen Milletvekili aday adayı olan Abdullah Mert, yaşadığım büyüdüğüm ekmeğimi kazandığım ilçeme kalıcı bir eser bırakmak için milletvekili aday adayı oldum. Sizlerin desteğini bekliyorum dedi.

HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMASI İÇİN AKYAZI’DAN BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKMASI GEREKİYOR. 

Muhtarlarla Mudurnu Sarot Termal otel’de yemekte bir araya gelen iş adamı ve Milletvekili aday adayı olan Abdullah Mert, Yaşadığımız adaylık sürecinde bir görünen yüzü var birde görünmeyen yüzü var. Ben ve ekibim hem görünen hem de görünmeyen yönlerinde ilgili kişilerle istişare yaparak bu yola çıktık. Türkiye genelinde 10 ilin nüfusu kadar büyük bir ilçeyiz. İlçemizden bir milletvekili çıkarabilecek oya sahip. Akyazı’nın hak ettiği hizmeti alması için Akyazı’dan bir milletvekili çıkması gerekiyor. Sizlerin Ankara’da muhatap bulabilmesi mahallelerinize yapmak istediğiniz projeleri hayata geçirilebilmesi için ilgili bakanlıklarda işlerinizin hızlandırılması, ilçeme kalıcı eserler bırakmak için milletvekili aday adayı oldum. Sizlerin desteğini bekliyorum dedi.

AKYAZI’DAN ABDULLAH MERT’İ MİLLETVEKİLİ OLARAK İSTİYORUZ 

Akyazı muhtarlar derneği başkanı Bekir Durmuş, Bizler muhtarlar olarak gittiğimiz yerlerde muhatap bulamıyoruz. Doğruyu söyleyince de kötü oluyoruz. İlde ya da Ankara’da derdimizi anlatabileceğimiz kimse yok. Bizleri dinleyecek bizlere hizmet edecek Ankara’da bizi temsil edecek baba yiğit arıyoruz. Bundan dolayı milletvekili aday adayı olan Abdullah Mert kardeşimizi Akyazı muhtarlar derneği olarak ve burada bulunan mahalle muhtarlarımız olarak kendilerine sonsuz destek veriyoruz. Ak parti ilçe teşkilatı başkanlığına, Ak parti il teşkilatına, Ak parti Genel başkanlığına, Başbakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan diyoruz ki, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Akyazı’dan Abdullah Mert kardeşimizi milletvekili olarak görmek istiyoruz dedi. 

Muhtarlar adına Milletvekili aday adayı olan Abdullah Mert’e teşekkür eden Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş, bizleri burada ağırlayan bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah Ankara;  Akyazı’da yaşayan bizlerin talepleri dikkate alır dedi.

SEZAİ YOLCUOĞLU

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç