Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:25:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3338 0,26
EURO
35,1189 0,01
ALTIN
2.303,73 1,15
BİTCOİN
$70.822 2,79
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
03 Mart 2015 - 11:26
03 Mart 2015 - 11:262 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya Müftülüğünden Türkiye’de Bir İlk

Sakarya Müftülüğü tarafından, Türkiye’nin ilk Kampüs Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi içerisinde açıldı. SAÜ Kampüs Camii Külliyesi’nde açılışı yapılan Sakarya Müftülüğü Kampüs Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, 40 Bini aşkın bayan üniversite öğrencilerine yönelik aile ve dini rehberlik hizmeti sunacak.

Sakarya Müftülüğünden Türkiye’de Bir İlk
Toprak Turizm


Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yrd. Yusuf Akkuş’un açılış konuşmasıyla başlayan Törende Sakarya Müftüsü İlyas Serenli bir konuşma yaptı.

Ülkemizde her ilde Aile ve Dini Rehberlik bürolarının olduğunu fakat Sakarya Üniversitesi’nde açılan Sakarya Müftülüğü Kampüs Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen Sakarya Müftüsü İlyas Serenli; ‘Bugün burada güzel bir heyecan yaşıyoruz. Türkiye’de ilk kez bir üniversite yerleşkesi içerisinde Aile ve Dini Rehberlik Büromuzu hizmete açıyoruz. Sakarya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun açılışına katkılarından dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Elmas başta olmak üzere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, üniversite gençliğine sağlıklı bir din hizmeti sunma imkanı elde etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum’ diye konuştu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdür V. Şükrü Ulutaş da birer konuşma yaparak, Sakarya Müftülüğü Kampüs Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda din hizmeti sunacak vaiz ve uzmanlardan oluşan ADRB görevlilerine başarılar diledi.

Sakarya Üniversitesi Kampüs Camii Külliyesi’nde yapılan açılış programına; Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın ve Prof. Dr. Atilla Arkan, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Mehmet Günay, İl Müftü Yardımcıları, ilçe müftüleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç