Marmara Göz
08 Mayıs 2024|Çarşamba,14:32:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 08.05.2024
DOLAR
32,2657 0,03
EURO
34,7020 0,03
ALTIN
2.401,08 0,03
BİTCOİN
$62.162 2,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
26 Şubat 2024 - 12:52
26 Şubat 2024 - 12:523 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

94 Ruhundan Ömer Abdullah Ayhan'a destek

Adaylığı açıklandıktan sonra Sakarya’nın birçok noktasına ziyarette bulunan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan Milli Görüş geleneğinden gelen bir grupla bir araya geldi.

94 Ruhundan Ömer Abdullah Ayhan'a destek
Yön Bul Akademi


Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede söz alan 94 ruhu temsilcileri, Ömer Ayhan’a hitaben yaptıkları konuşmalarda, aday olmasına çok sevindiklerini söylediler. Farklı partilere mensup olmalarına rağmen Ayhan’ı gönül rahatlığıyla oy verebilecekleri bir aday olarak gördüklerini dile getirdiler.

‘’Bugün memlekette hepimizin en çok aradığı, ihtiyacını hissettiği eksikliklerden birisi de Hz. Ömer gibi adil, dürüst, namuslu idarecilerimizin yokluğudur. Sakarya’mız için Ömer Ayhan çok önemli bir fırsattır. Biz bu seçim partilerimizi bir kenara koyarak içinde yaşadığımız, çocuklarıma miras bırakacağımız bu şehre güvenilir, adil, dürüst bir başkan seçmek için Ömer Bey’e oy vereceğiz. Bir zamanlar Erdoğan’ın da aradığı Ömer gibi yöneticilerden biri de Ömer kardeşimizdir. İnanıyoruz ki reis Sakarya’da yaşasaydı oyunu Ömer Ayhan’a verirdi.’ ’diyerek sözlerini tamamladılar.

AYHAN: SAKARYA DOĞRU ADAMI TERCİH EDECEKTİR.

94’deki o ruh ve heyecanı yaşayan grup üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Ömer Ayhan: ‘’Seçim çalışmalarımıza başladığım günden beri sokakta çok güzel görüntülerle karşılaştım. İnsanımızın gerek dürüstlüğü ve hizmetlerinden ötürü rahmetli babama, gerek aynı hissiyat ve beklentilerle bana karşı gösterdikleri ihtimam beni çok mutlu etti.  Farklı görüşlerden, düşüncelerden, siyasi partilerden insanlar bu seçim tercihini bizden yana kullanacaklarını açıkça ifade ediyorlar. Açıkçası bu durum bizim yola çıkarken beklediğimiz bir durumdu. Ben bu yola çıkarken ilk basın toplantımda, partimin rozetini çıkarıp hepimizin ortak değeri olan Türk bayrağı rozetimi takmıştım. Yerel seçimlerde halkımız partilerden ziyade adaya bakarak oy kullanmaktadır. Burada bulunan ve farklı partilerde görev yapmış olan siz değerli kardeşlerimin de bu seçimde şahsımıza olan teveccühü bizi oldukça memnun etmiştir. İnanıyorum ki Sakarya’mız da tercihini bu şehri en iyi yönetecek olan doğru adamdan yana kullanacaktır.” dedi. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç