Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,02:58:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,4553 0,43
EURO
35,1822 0,33
ALTIN
2.324,34 0,17
BİTCOİN
$70.743 1,75
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
20 Haziran 2018 - 14:30
20 Haziran 2018 - 14:302 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kayalıklardan düşüp ölen Semra'ya acı veda

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde fotoğraf çekilirken kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden ve 7 aylık hamile olan Semra Aysal, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede Semra Aysal’ın eşi Hakan Aysal sorulara cevap vermekten kaçınırken, talihsiz kadının ağabeyi BBP İlçe Başkanı Naim Yolcu’nun ise namaz başlayacağı sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kayalıklardan düşüp ölen Semra'ya acı veda
Toprak Turizm


Fethiye’deki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi’nde eşi Hakan Aysal ile tatil yaparken kayalıklarda fotoğraf çekilen ve bu sırada 300 metreden aşağı düşen ve 7 aylık hamile olan Semra Aysal, hayatını kaybetmişti. Olayın ardından cenazesi İstanbul’a getirilen Semra Aysal için Sultanbeyli Abdurrahmangazi Camii’nde öğlen namazından sonra cenaze töreni düzenlendi. 

Cenazeye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Özdemir, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Semra Aysal’ın eşi Hakan Aysal, annesi Vespiye Yolcu, kardeşi Sibel Yolcu, ağabeyi BBP Akyazı İlçe Başkanı Nayim Yolcu ve yakınları katıldı. 

Cenaze töreninde taziyeleri kabul eden Semra Aysal’ın eşi Hakan Aysal, basın mensuplarını yanıtsız bıraktı. Taziyeler sürerken camiye gelen Semra Aysal’ın annesi Vespiye Yolcu ve kardeşi Sibel Yolcu ise tabuta sarılarak uzun süre ağladı. Taziyeleri kabul eden ağabeyi BBP Akyazı İlçe Başkanı Nayim Yolcu’nun ise namaz başlayacağı sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 

Talihsiz bir şekilde düşerek hayatını kaybeden Semra Aysal için dua edilip helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılındı ve Yavuz Sultan Selim Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç