19 Mart 2024|Salı,13:48:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3391 0,18
EURO
35,1149 0,19
ALTIN
2.239,69 0,17
BİTCOİN
$63.077 7,17
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
24 Haziran 2018 - 18:44
24 Haziran 2018 - 18:444 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Şehirde büyük kutlama

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Sakarya'da zaferle çıktı.

Şehirde büyük kutlama
MARMARA GÖZ


Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek meclise girdi. 

Cumhur ittifakında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de Levent Bülbül milletvekili oldu.

Seçim zaferinin ardından AK Parti ve MHP'liler, havai fişeklerle ve meşalelerle kutladı. Kutlamalara AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toöoğlu, belediye başkanları ve milletvekilleri de katıldı.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalık zaferi kutladı. Vatandaşlar araçlarıyla sokaklara dökülerek seçim zaferinin coşkusunu yaşadı.

Kutlamalar daha sonra Demokrasi Meydanı'nda devam etti.

Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen ve Sakaryalıların geniş katılımları ile gerçekleşen kutlama programında Türkiye genelinde Cumhurbaşkanlığı için elde edilen 52’lik başarı da kutlandı.
İcraatlarımızı anlattık.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Kapı kapı gezdik. Cumhurbaşkanımızı, icraatlarımızı anlattık. Oy istedik. Allah kapı kapı gezen bütün hanımlardan razı olsun. Hanımlar tarih yazdık”dedi.

Sakarya ‘devam’ dedi

Kutlama programında konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Türkiye’nin, milletimizin, gönül coğrafyamızın, gözü aydın. Sakarya Sayın Cumhurbaşkanımıza yine güçlü bir destek sundu. Bu seçim sıradan bir seçim değildi. Bu seçim Türkiye’nin makûs tarihini değiştirecek bir seçimdi. Şimdi yeni bir sisteme geçiyoruz. Milletimiz bugün Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘devam’ dedi. Her zaman söylüyoruz; AK Parti sıradan bir parti değil. AK Parti’nin lideri sıradan bir lider değil. Biz 200 yıllık bir çabanın, bir mücadelenin sonucuyuz. Onun için sahip çıkmalıydık ve çıktık. İnşallah bundan sonrada Sayın Cumhurbaşkanımıza Türkiye olarak, Sakarya olarak sahip çıkamaya devam edeceğiz” dedi.

Durmadan çalışacağız

AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Allah hepinizden razı olsun. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durdunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Kapı kapı, mahalle mahalle gezdiniz. İşte bu sonuç onun tezahürüdür. Allah bize güç kuvvet verdiği sürece durmadan, yılmadan, gece gündüz demeden sizler için çalışacağız” derken; AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Bu meydanda bu millete namluları doğrultanlara, milletin iradesini çalmaya kalkışanlara karşı hep beraberdik. Nöbetler tuttuk. 15 Temmuz gecesi burada olduğumuz gibi işte bugünde yine Sakarya burada. Sakarya milli iradeye sahip çıktı. Sakarya ülkesinin geleceğine sahip çıktı. Ne kadar Sakarya’mız için çalışsak az. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Teşekkürler Sakarya

AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, “Öncelikle bu akşamın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Beni sporda tanıdınız. Bu seçimlerde bizzat Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirildim. Ben Milletvekili olmak için çıkmadım. Cumhurbaşkanımız bana Sakarya’dan görev verdi. Bende onun görevlisi olarak çıktım. Allah’ın izni ile Sakarya’yı Ankara’da temsil edeceğim. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” derken; Ekrem Yüce, “Bu güzel zaferimizi tebrik ediyorum. Maddi ve manevi destek veren herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Tarih yazdık

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Her zaman olduğu gibi bu meydanda Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırladık. 15 Temmuz’da bu meydanda 28 gün beraberce nöbet tuttuk. Allah hepinizden razı olsun. Bir sefer daha tarih yazdık. Sadece bu meydanda heyecan yok dünyanın her yerinde var. Hepinizi saygıyla selamlıyoruz” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç