20 Nisan 2024|Cumartesi,10:20:15
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.036 0,59
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
03 Temmuz 2018 - 06:32
03 Temmuz 2018 - 06:322 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazılı gazetecilerden jandarma komutanına ziyaret

Akyazı’da görev yapan basın mensupları, İlçe Jandarma Komutanlığına yeni atanan Binbaşı Hamit Gençay Taşdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akyazılı gazetecilerden jandarma komutanına ziyaret
Yön Bul Akademi


Akyazılı basın mensupları,kısa süre içinde Binbaşı Mustafa Hekimoğlu’nun tayini sonrası Arifiye ilçe Jandarma Komutanlığı görevinden Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Hamit Gençay Taşdemir'i ziyaret etti. 

Taşdemir'e 'hoş geldin' ziyaretinde bulunan basın mensupları, fısıltı gazetelerinin önüne geçilmesi için yetkililerin gazetecilerle iletişimlerini kesmemesi gerektiğine dikkat çekerek yeni jandarma komutanına yeni görevinde başarılar diledi.

Hamit Gençay Taşdemir ise Akyazı’da görev yapan basın mensupları’nın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Binbaşı Taşdemir ‘‘Vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlamak, vatandaşın yaşamsal alanlarını kolaylaştırmak için varız. Vatandaşlarımızın sorununu sorunumuz, üzüntüsünü üzüntümüz olarak görüyoruz. Daha önce de Sakarya’nın Arifiye ilçesinde görev yaptım. Bölgenin hassasiyetlerini biliyorum. Vatandaşlarımızla kaynaşmak ve karşılaşılan güvenlik sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Basın mensuplarına kapılarımız her zaman açık olacak. Doğru habercilik konusunda bize düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz.” dedi.

Basın mensupları samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından Taşdemir ile fotoğraf çektirdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç