19 Nisan 2024|Cuma,06:18:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,6069 0,41
EURO
34,7780 0,13
ALTIN
2.524,80 1,62
BİTCOİN
$61.691 0,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Haziran 2017 - 13:10
10 Haziran 2017 - 13:103 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Transferde son durum

Sakaryaspor Yönetimi transfer görüşmelerine tam gaz devam ediyor. Önemli isimlerle temas halinde olan yönetim şuana 1 transfer yapabildi. Yönetim kamp dönemine kadar transferi bitirmeyi planlıyor.

Transferde son durum
Yön Bul Akademi


Sakaryaspor, Bandırmaspor’un genç forveti Atabey Çiçek için bastırıyor. Coşkun ve Mümin’den sonra forvet hattına etkili bir isim daha alacak olan yönetim genç forvetin bonservis sorununu aşmaya çalışıyor. Atabey ise Sakaryaspor’a gelmek istiyor.

TUGAY’DA SONA DOĞRU

Sakaryaspor’un orta sahaya transfer etmek istediği Tugay Kaçar için son rötuşlar yapılıyor. Ağır bir sakatlık dönemi geçiren ve geçen sezon hiç forma şansı bulamayan Tugay için son karar yapılacak sağlık kontrollerin ardından verilecek. Detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilecek olan başarılı orta saha oyuncusunda her bir sorun çıkmaması durumunda transfer gerçekleşecek. Teknik Direktör Osman Özdemir’in en çok istediği oyuncuların başında gelen Tugay yeşil-siyahlı formaya sıcak bakıyor.

MURAT VE TİMUR BEKLENİYOR

Sakaryaspor, Elazığspor’un iki başarılı orta saha oyuncusuna talip. Murat Kayalı ve Timur Özgöz ile temas halinde olan yönetim iki oyuncunun transferi için beklemede. Transfer yasağı ile karşı karşıya olan Elazığspor’da yeni sezon öncesinde belirsizlik hakim. Her iki oyuncu da yönetimin kararını beklerken Elazığspor’la yollarını ayırmaları durumunda Sakaryaspor’la masaya oturacağı öğrenildi.

FERİT KONGREYİ BEKLİYOR

Hem sağ bek hem de sağ açık oynayabilen 30 yaşındaki başarılı futbolcu Sakaryaspor formasına sıcak bakıyor. Yapılan ilk görüşmeler olumlu geçerken tecrübeli futbolcu Erzurumspor’da yapılacak olan genel kurulu bekliyor. Genel kurulun ardından durumu netleşecek olan Ferit Erişçi’nin Erzurum’dan ayrılması halinde Sakaryaspor’la masaya oturacak.    Şenol ÇİVİCİK

STOPER İÇİN 3 ADAY VAR

Sakaryaspor yönetimi stoper konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Gümüşhanespor’un tecrübeli stoperi Salih Zafer Kurşunlu’yu listenin başına alan yönetim Erzurumspor’dan Kemal Tokak ve Keçiörengücü’nden Hüseyin Güngör’le de temas halinde. Yönetim özellikle Salih Zafer için bastırıyor. 3 futbolcuyla da yapılan ön görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. 

HASAN BOMBASI

Sakaryaspor Yönetimi isim transfer konusunda da çalışma yapıyor. Yönetim 35 yaşındaki golcü oyuncu Hasan Kabze ile temas halinde. Mali açıdan yüksek rakamlar talep eden Hasan Kabze konusunda yönetimin izleyeceği yol merakla bekleniyor.

Yenihaber

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç