19 Mart 2024|Salı,12:03:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3387 0,18
EURO
35,1195 0,18
ALTIN
2.236,97 0,29
BİTCOİN
$63.496 6,63
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
15 Temmuz 2018 - 11:10
15 Temmuz 2018 - 11:104 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Aydın Erkek Öğrenci Yurtları

Çocuklarımız üniversiteyi kazansın diye gözlerinin içine bakarız, elimizden geleni yaparız bunun için. Sonuçlar açıklanır ve çocuğumuz üniversiteyi kazanmış. Ama bir de bakın ki şehir dışı kazanmış. Hemen bir telaş, nereye yerleştireceğiz nasıl olacak

Aydın Erkek Öğrenci Yurtları
Yön Bul Akademi


Bunlar haklı telaşlar. Aileler çocuklarını evden okumaya gönderdikleri zaman içlerinin rahat olmasını istiyor. Ne yiyecek, içecek, kaldığı yer sıcak mı, okula yetişebilecek mi? ailelerin genel sıkıntıları.

bu konuda hemen imdadınıza yetişiyor. Tüm kuruntularınızda sizi kurtarıyor ve çocuğunuzu emin ellere bırakıp, evinize dönüyorsunuz. Peki neler mevcut yurtlar da ?

Odalar tek veya 2 kişilik, dizayn edilmiş. Tüm odalar da her öğrenciye ait çalışma masası ve koltuğu bulunuyor. Bunun yanında her öğrencinin kendine ait dolabı ve kitaplığı da mevcut. Tüm kat girişlerinde güvenlik açısından kamera bulunuyor. Kablosuz internet yurdun her yerinde bulunmakta. Sabah kahvaltısı açık büfe olarak verilmekte olup, akşam yemekleri de 4 çeşit olarak öğrencilere sunulmaktadır. Düzenli olarak da banyo, WC ve oda temizliği, temizlik personeli tarafından yapılmaktadır.

hizmetleri bu kadar mı ? tabi ki hayır. 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Spor yapmak isteyen öğrenciler için özel olarak düzenlenmiş, spor salonu mevcut. Masa tenisi, bilardo ve langırt oynamak isteyen öğrenciler için, bu imkanlar da sunulmaktadır. Yurdun içinde market de bulunmaktadır. Öğrenciler yurda girerken parmak izi ile giriş yapmaktadır. Sağlık hizmetleri için, revir mevcuttur. Odalar da tv bulunmaktadır. Yurtta asansör de mevcuttur. Öğrencilerin çamaşır yıkama ihtiyaçların da, cüzi bir miktar karşılığın da kullanmaları için çamaşırhaneler de mevcuttur.

Odaların dışında apartlar da mevcuttur. Apart her yerde var ne fark var diyenler için, diğer apartlar da araştırın, öğrenci kendi apartını kendi temizler. Aydın erkek öğrenci yurtları dediğiniz zaman, temizliği öğrenci yapmaz, yurda ait temizlik görevlileri yapar. Başka fark var mı? diyenlere, elektrik ve su faturaları apart ücretine dahildir. Bir başka önemli fark ise, genelde apartlar da öğrenciler yemeğini kendi yapar. Aydın erkek öğrenci yurtlarında ki apartlar da öyle değil. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de ücrete dahildir.

Üniversitenin kampüsüne yürüme mesafesi 10 dk. içinde yürüyebilmeniz dışında, sürekli olarak geçen minibüsler ile de 5 dk. içinde ulaşımınızı halledebilirsiniz. Aydın erkek öğrenci yurtları profesyonel bir kadro ile yönetilmektedir. Hijyene ve öğrencilerin yemek hizmetlerine ayrıca dikkat edilmektedir. Çocuğunuzu bir ev rahatlığıyla, gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz bir ortam. Ailelerin çocukları konusun da ne kadar hassas oldukları göz önüne alınarak, öğrencilerin de en rahat nasıl edecekleri konusunda her şeyin titizlikle düşünüldüğü bir ortam, Aydın erkek öğrenci yurtları.

Kendiniz de gidip gezebilir, gerekli her türlü araştırmayı yapabilirsiniz. Kayıtlar yıllık olarak yapılmakta olup, kayıt için gerekli evraklara da ilgili web sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç