26 Nisan 2024|Cuma,16:32:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4363 0,15
EURO
34,7871 0,53
ALTIN
2.450,90 0,60
BİTCOİN
$63.862 0,99
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Mart 2015 - 11:43
16 Mart 2015 - 11:435 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

ELİF ASİYE BAŞER’E DESTEK

Akyazı’da faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşlarının başkanları tarafından Akyazılı bir milletvekilimiz olsun sloganıyla sürdürdükleri çalışmalarını CHP den milletvekili aday adayı olan CHP Akyazı ilçe başkanı muzaffer Başer’in kızı Elif Asiye Başer’le kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldiler.

ELİF ASİYE BAŞER’E DESTEK
MARMARA GÖZ


Nostalji parkta gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında, Sivil toplum kuruluşları adına konuşma yapan Manifaturacılar odası başkanı İsmet Öztürk Akyazı’dan çıkacak hangi siyaset partiden olursa olsun Akyazılının bir yerde olması için yanındayız dedi.

Akyazı’dan bir milletvekilinin olması ile dışarıdan bir milletvekilinin olması çok farklı

Akyazı’dan çıkacak hangi siyaset partiden olursa olsun Akyazılının bir yerde olması için yanındayız diyen oda başkanı Öztürk, Akyazı sivil toplum kuruluşları adına çıktığınız bu yolda Allah sizi muvaffak etsin dualarıyla bizim Akyazılıların dualarında olduğunuzu bilin. Akyazı’dan çıkacak hangi siyaset partiden olursa olsun Akyazılının bir yerde olması için yanındayız. Bizim istediğimiz seçildikten sonra bizleri unutmamanız. Akyazı’dan bir milletvekilinin olması ile dışarıdan bir milletvekilinin olması çok farklı. Daha önce başka bir partiden aday adayı olan arkadaşlarımız için aynı toplantıyı yaptık şimdi buradayız. Önümüzdeki günlerde başka bir arkadaşımız için aynı toplantıyı düzenleyeceğiz.  Medeni cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyor Davetimize icabet ettiğiniz için de teşekkür ediyorum dedi.

Hiç bir şey kazanmasam da insan kazanmış olacağım

Kişinin Siyasette hangi yoldan giderse gitsin fark etmez sonunda bir noktadan sonra bizim insanımız olması önemli olduğunu belirten CHP den milletvekili aday adayı Elif Asiye Başer,

Neden Akyazılı bir vekil olmasın bizden olsun hangi yoldan giderse gitsin fark etmez sonunda bir noktadan sonra bizim insanımız olması önemli. Aynı şekilde genele döktüğümüzde gördüm ki niçin benim aday olduğum partiden daha çok vekil olmasın. Çünkü benim inandığım yolda yürüyorlar. Bende bu yolda uzun zamandır bu yolda yürüyorum ve bundan sonrada yürüyüşümü daha sert göstermek istiyorum. Beni mutlu eden şey benim adaylığım her kez tarafından mutlulukla kabul görmesi. Mesela sizlerle daha önce bir şekilde bir yelerde karşılaştık. Ama bu ortamda çok farklı bir sıfatla bulunmaktayım. Sizler unvanlarınızla buradasınız. Beni bu şekilde kabul ettiniz. Hiç bir şey kazanmasam da insan kazanmış olacağım. Babamın çevresi benimde çevrem olacak.

Toplumu biz kadınlar şekillendiriyoruz.

Aday adaylığım süresince 16 ilçeyi gezdim ve Akyazı’yı en sona bıraktım. Çünkü Akyazı’ya geldiğimde bir daha Akyazı’dan çıkmak istemedim. Ben kendime inanıyorum bir şekilde Akyazı’ya bir şeyler yapabileceğime inanıyorum en azından kadınlar açısından. Kadınlar önemli bir faktör bu toplumda.  Önce bir insan olarak sonra bayanlar olarak onlara erişebileceğimi düşünüyorum. Artık bir şey değişecek. Ben kendimi ifade edebileceğim onlarda beni dinleyeceklerdir. Dinleyince belki daha önce fark etmedikleri ayrıntıları fark edecekler bunlarda onların fikirlerini, Hayata bakış acılarını etkileyebilir. Çünkü toplumu biz kadınlar şekillendiriyoruz. Biz dünyaya evlat getiriyoruz çocuğun hamurunu yoğuran ona şekil veren ve istediği gibi kadınlardır. Bundan dolayı ne kadar çok anneye ne kadar çok kadına ulaşabilirsek o kadar faydalı olabileceğimi düşünüyorum. Benim hedefim artık Akyazı da bir şeyleri değiştirebildiğini görmektir dedi.

 

 

Bayanlarında siyasette girme eğiliminin gerektiği ve bunun başarılabileceğini Elif Hanım bunu gösterdi.

Milletvekili aday aydının Ankara giden ve unutanlardan olmayacağını belirten CHP Akyazı ilçe başkanı Muzaffer Başer, Akyazı gibi bir yerde Akyazı’mızdan bir bayan milletvekili aday adayı çıkması Akyazı’da artık bazı zincirlerin kırılmasına vesile olacaktır diye düşünüyorum. Artık bayanlarında siyasette girme eğiliminin gerektiği ve bunun başarılabileceğini Elif Hanım bunu gösterdi. Bundan dolayı ilçe teşkilatı olarak Elif hanımı destekliyoruz. Bu destek bizim verdiğimiz destekle kalmayacaktır sizin gibi sivil toplum örgütleri, kuruluşlar, dernekler, vakıflar, muhtarlar destekleri ulaşacaktır. Pazartesi günden bugüne 16 ilçe teşkilatına ziyaretler yaparak kendisini tanıttı ve destek istedi. Akyazılıların kendisine verdiği desteği ve değeri ile bizleri ve kendisinin Akyazı ya mahcup etmeyeceğini biliyorum. Giden ve unutanlardan olmayacaktır dedi.

 

Elif Asiye Başer kimdir

Elif Asiye Başer 1977 Akyazı doğumlu. Akyazı meslek yüksek okulunun ilk mezunlarından Uluslararası ilişkiler bölümünde lisans eğitimi aldı. Arkasından yüksek lisans ve Edirne Trakya üniversitesi doktora eğitimine devam ediyor.

 

SEZAİ YOLCUOĞLU

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç