Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,10:06:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3654 0,15
EURO
34,9541 0,32
ALTIN
2.325,43 0,22
BİTCOİN
$70.436 0,12
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Temmuz 2018 - 11:59
17 Temmuz 2018 - 11:593 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Başhekimler Karasu’da toplandı

Kamu hastanelerinin Karasu’da yapılan başhekimler toplantısına ilimizde faaliyet gösteren özel hastanelerin başhekimleri de davet edildi.

Başhekimler Karasu’da toplandı
MARMARA GÖZ


İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen başhekimler toplantısı Karasu Devlet Hastanesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Serdar Değirmenci, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ali Güvey, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Kubilay Gündoğdu, Personel Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sedat Kaya, Uzman Filiz Koç ile ilimizde faaliyet gösteren özel hastanelerin başhekimleri ve yöneticileri katıldı.

 

Toplantı, Karasu Devlet Hastanesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili Başhekim Op. Dr. Celalettin Akyol’un sunumuyla başladı. Akyol, 65 yataklı Karasu Devlet Hastanesi’nin sadece ilçeye değil bölgeye hizmet verdiğini dile getirerek, özellikle yaz aylarında tatilcilerin gelişiyle birlikte ilçe nüfusunun 500-600 bin civarına kadar çıktığını kaydetti. Sürdürüle bilir sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde devamına yönelik yaz aylarında da gerekli önlemleri aldıklarını belirten Akyol, bu kapsamda 12+1 olarak hizmet veren diyaliz ünitesini 16+1’e çıkardıklarını kaydetti.

 

Başhekim Akyol “Hastanemizde Dâhiliye, Kardiyoloji, Nöroloji, Genel Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Göz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları ve Fizik tedavi servisleri hizmet veriyor. Diyaliz hastalarımıza haftanın 6 günü hizmet veriyoruz. Kadın Hastalıkları – Doğum Servisi ve 5 yataklı birinci basamak yoğun bakım servisimizin yanında 3 odalı ameliyathanemizde tüm branş ameliyatlarını yapabilecek donanıma sahibiz. Hastanemizde 12 yataklı günü birlik servisimiz bulunuyor. Mevcut endoskopi ünitemizde randevuları aynı haftaya veriyoruz. 5 diş hekimimizle ağız ve diş sağlığı alanda memnuniyet düzeyi yüksek bir hizmet vermekteyiz. Radyoloji bölümümüzde direk grafiler ultrasonografi işlemleri ve mamografi hizmeti veriyoruz. Fizik tedavi ünitemiz faaliyette. Nöroloji uzmanımız tarafından EMG çekimleri hastanemizde yapılmakta.” diye konuştu.

 

Acil serviste yaz aylarında ortalama 800-1000 hasta müracaatı olduğunu belirten Başhekim Akyol, diğer polikliniklere günlük 1000-1200 hasta müracaatı yapıldığını kaydetti. Akyol, hastaneye yeni branş doktorları ve cihazların kazandırılmasıyla, hastanenin giderek güçlendiğini ifade etti. Toplantıda, kamu hastanelerinin iktisadi ve mali durumları ile ihtiyaçları değerlendirildi. Toplantıda, özel hastanelerin temsilcileriyle de fikir alışverişinde bulunuldu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç