24 Nisan 2024|Çarşamba,21:34:12
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5478 0,00
EURO
34,8467 0,05
ALTIN
2.431,51 0,06
BİTCOİN
$64.674 3,13
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Mart 2015 - 13:11
25 Mart 2015 - 13:112 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Orhan, Atalay ve Bayraktar’ı ziyaret etti

AK Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamlarında ziyaret etti.

Orhan, Atalay ve Bayraktar’ı ziyaret etti
Yön Bul Akademi


YENİ TÜRKİYE İNŞASl

Başkentte sivil toplum kuruluşlarının genel başkanlıklarını yapan Sakarya’lıları ziyaret eden milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, Türk-İş’in başında olan Demiryol İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay ve TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret ederek, kendisini tanıtıp destek istedi.  AK Parti’nin Sakarya’da en genç aday adayı olduğunu belirten Orhan, “Partimiz gençlere büyük önem vermekte ve güvenmekte. Ülke yönetiminde gençlerinde söz sahibi olmasını istemekte. O nedenle bende ülke yönetiminde yer almak ve Yeni Türkiye inşasında bir tuğla koymak istiyorum. Bu toprağın güzel insanlarına  hizmet etmek istiyorum” dedi.

DESTEK VERMEK İSTİYORUM

Hizmetin en hayırlısının insana yapılan hizmet olduğuna inandığını ve bu inançla bu göreve talip olduğunu ileri süren Orhan, “İnşaat mühendisiyim. 2011 yılında ESA Proje Park Firmasını kurdum.  Bahçeşehir Üniversitesi’nde  Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisans yapıyorum. Aldığım eğitim ve edindiğim tecrübelerimle ülkemin şehirleşme, ulaşım ve afet politikalarına destek vermek istiyorum. Genç bir milletvekili aday adayı olarak, gençlerin sorunlarını meclise taşımak istiyorum” ifadelerine yer verdi. 

EL ELE GÜZEL HİZMETLER

Ankara’da üst kademelerde çok sayıda Sakaryalı’nın yer almasının gurur verici olduğunu da kaydeden Orhan, ilimizin sorunlarını de buradan hep birlikte el ele vererek çözebilir ve en güzel hizmetlerin gitmesini yine el ele sağlayabiliriz” şeklinde konuştu.

CESARETİNİ KUTLADILAR

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, genç yaşta böyle bir göreve talip olmasından dolayı gösterdiği cesaretten ötürü Orhan’ı  kutlarken, çıktığı adaylık yolunda başarılar dilediler

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç