19 Nisan 2024|Cuma,16:45:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5889 0,35
EURO
34,8663 0,39
ALTIN
2.493,68 0,37
BİTCOİN
$64.578 3,99
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Mart 2015 - 15:27
25 Mart 2015 - 15:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Muhtarlar Hizmet Ortaklarımızdır

7 ilçeden gelen muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarımıza dahil olan ilçelerimize kısa süre içerisinde önemli projeler kazandırdık. Biz sorunların üzerine beraberce gidiyoruz. Çözüm odaklılığı temel ilkemiz olarak belirliyor; Büyükşehir sınırlarındaki tüm muhtarlarımızla hizmet ortağı olarak çalışıyoruz” dedi.

Muhtarlar Hizmet Ortaklarımızdır
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan, Adapazarı, Pamukova, Akyazı, Kaynarca, Hendek ve Geyve ilçelerinden gelen muhtarları Büyükşehir’de ağırladı. Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ve Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, muhtarların yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü görevi üstlendiğine dikkat çekti.

 

Çözüm Odaklılık

Başkan Zeki Toçoğlu, “Hayata geçirdiğimiz hizmetlerde muhtarlarımız ile ortak akılla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarımıza dahil olan ilçelerimize kısa süre içerisinde önemli projeler kazandırdık. Biz sorunların üzerine beraberce gidiyoruz. Çözüm odaklılığı temel ilkemiz olarak belirliyor; Büyükşehir sınırlarındaki tüm muhtarlarımızla hizmet ortağı olarak çalışıyoruz. SEMOS bu anlayışımızın en açık ifadesidir. SEMOS’la muhtarlarımızın talep ve önerilerine dönük yapıcı adımlar atmayı sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

Geleceğin Sakarya’sı

Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi (SEMOS) ile şehrin her köşesine daha kolay ulaştıklarını da açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, şehrin tüm aktörleri ile geleceğin Sakarya’sını inşa ettiklerinin altını çizdi. Toçoğlu, “Muhtarlarımızın yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü görevi üstlendiğini biliyoruz. İnşallah birlikte çalışmaya devam edecek; şehrimizin standartlarını yükselten hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz” dedi. Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarının ardından muhtarlardan gelen talepleri dinledi.


 
 
Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç