Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,18:42:19
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3769 0,18
EURO
35,0222 0,12
ALTIN
2.326,95 0,28
BİTCOİN
$69.666 1,95
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
27 Mart 2015 - 07:27
27 Mart 2015 - 07:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Köşk devreye girdi, Hanife muradına erdi

Cumhurbaşkanlığından gelen telefonla tedavisi için umutlanan Sakaryalı Hanife’nin istediği nihayet oldu.

Köşk devreye girdi, Hanife muradına erdi
Toprak Turizm


Tedavisini Ankara GATA’da devam ettirme talebini ünlü sanatçı Niran Ünsal aracılığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileten Hanife Altakhan, Köşk Özel Kalemi’nden gelen ikinci bir telefonla sevindi.

 

KÖŞK’TEN GATA’YA TELEFON

 

Anne Saniye Altakhan, Cumhurbaşkanlığından GATA’ya açılan telefonla, Hanife’nin bundan sonraki tedavisinin Ankara Bilkent GATA’da gerçekleştirileceği müjdesini aldıklarını açıkladı. 

Saniye Altakhan, “Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü, Köşk’e iletilen tedavi talebimiz üzerine Ankara GATA’nın telefonla aranacağına dair söz vermişti. Cumhurbaşkanlığı ve GATA arasındaki iletişimden sonra nihayet bugün GATA’dan arandık. Kızımız Hanife’yi Pazartesi günü Ankara’ya çağırdılar. Çok mutluyuz” dedi.

 

“ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZ VE NİRAN ÜNSAL’DAN RAZI OLSUN”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve tedavi talebini Erdoğan’a ileten sanatçı Niran Ünsal’a teşekkür eden anne Saniye Altakhan “Çabalarımız nihayet olumlu sonuçlandı. Değerli sanatçımız Niran Ünsal sayesinde tedavi talebimizi Cumhurbaşkanımıza iletme fırsatı bulmuştuk. Çok şükür Cumhurbaşkanlığından müjdeyi aldık. Kızımın tedavisi bundan böyle Ankara Bilkent Gata’da devam edecek. Sevinçliyiz. Allah sayın Cumhurbaşkanımızdan ve değerli sanatçımız Niran Ünsal hanımefendiden razı olsun. Onların sayesinde bunu başarabildik.” 

 

PAZARTESİ HASTANEYE YATIYOR

 

Annesini trafik kazasında, babasını ise kanserden kaybeden engelli genç kız Hanife’nin Pazartesi günü (30 Mart 2015) Ankara Bilkent Gata’ya yatışının yapılacağı bildirildi. 

 

(Haber Hülya Sürücü)

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç