Marmara Göz
03 Mayıs 2024|Cuma,20:33:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 03.05.2024
DOLAR
32,3543 0,01
EURO
34,8366 0,13
ALTIN
2.388,94 0,33
BİTCOİN
$61.793 4,54
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
23 Nisan 2024 - 22:28
23 Nisan 2024 - 22:282 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Serdivan Belediyesi Meclisi’nde söz hakkı çocukların

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Serdivan Belediye Meclisi Çocuk Oturumu Belediye Başkanı Osman Çelik'in katılımıyla gerçekleşti.

Serdivan Belediyesi Meclisi’nde söz hakkı çocukların
Yön Bul Akademi


Başkan Osman Çelik konuşmasında, “Dünyada çocuklara adanan tek bayram olan 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çok değerli çocuklarımızın taleplerini dinlemeye başlamadan önce hepimizin bayramını kutluyorum. Sizin için güçlü ve mutlu yarınlar inşa etmek için her gün çok çalışacağıma söz veriyorum. Çocukların bayramı 23 nisan kutlu olsun” diye konuştu.

Tüm insanların özellikle çocukların gülümseyeceği bir hayat inşa etmenin en büyük hayali olduğunu belirten Başkan Çelik, “Bu anlamda çocukların her zaman mutlu hissedeceği ve daima gülümseyeceği bir kent hayaliyle çıktığımız bu yolda kurulan çocuk meclisimizde onların sesine kulak verecek ve aldıkları kararları sonuna kadar destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Kutlamalar çerçevesinde serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'in koltuğuna oturan serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi öğrencisi Miray Kavas, serdivanlı çocuklar adına oturum açılış konuşması gerçekleştirdi. Kavas, “Göreve geldiği günden beri çocuklar için mutlu bir yaşam hayalinden bahseden bir başkanımız olduğu için hepimiz çok sevinçliyiz serdivanlı çocuklar olarak size ve çalışma arkadaşlarınıza başarı ve kolaylık diliyoruz. Bizler serdivanlı çocuklar olarak çok şanslıyız. Çocukları seven, çocuk haklarına inanan ve çocukları önemseyen bir başkanımız var. Bu bakış açısıyla yönetilen bir kentte yaşayan çocuklar olarak tek isteğimiz çocuk dostu bu kentte, sokaklarda daha rahat oyun oynayabilmek, sosyal ve kültürel alanlarda kendimizi geliştirmek için daha fazla etkinlikler ve okullarımızdaki eksikliklerin tamamlanmasıdır” ifadeleri ile taleplerini dile getirdi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç