20 Nisan 2024|Cumartesi,08:31:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.101 3,33
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Mart 2015 - 07:02
30 Mart 2015 - 07:022 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Orhan, KANSERDER’i ziyaret etti

AK Parti milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Ahmet Orhan, KANSERDER yönetimini ziyaret ederek, yıllardır oldukça etkin bir şekilde çalışan ve kanser hastalarına dikkat çeken Dernek Başkanı Nihal Akar’ı kutladı.

Orhan, KANSERDER’i ziyaret etti
Yön Bul Akademi


Sakarya KANSERDER Başkanı Nihal Akar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, sivil toplum kuruluşlarının önemine yer verirken, KANSERDER ’in çok anlamlı, hayat kurtaran bir görev üstlendiğini söyledi. KANSERDER ’in, özellikle çocuklarda kanser hastalığının farkındalığını ortaya koyduğunu, çaresiz ne yapacağını bilemeyen ailelerin ilk başvurduğu adres haline geldiğini kaydeden Orhan, “Halkımız sizler sayesinde kanser hakkında daha çok bilinçlendi. Siz kanser hastalarımıza ve ailelerine yol gösterin bir rehber oldunuz. Yaptığınız tüm çalışmalardan dolayı yönetiminizle birlikte sizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

KANSERDER  Başkanı Nihal Akar, zaman zaman yalnız bırakılsalar, bekledikleri destekleri alamasalar da yılmadan çalıştıklarını, bir hastaya daha nasıl ulaşırız mücadelesini verdiklerini belirterek, “Biz elimizden geldiğince, neredeyse haftanın 7 günü, 24 saat çalışmaktayız. Bize başvuran, her hasta ve ailesine elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Sizin gibi duyarlı insanları mecliste görmek bizleri mutlu eder. Bizlerin yanında olan, bizlerin sorunlarını bilen ve çözümü için çalışacak olan milletvekilleri istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Nihal Akar, Ahmet Orhan’a dernek binasını gezdirerek, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç