27 Nisan 2024|Cumartesi,22:28:45
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.256 1,07
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Mart 2024 - 16:23
29 Mart 2024 - 16:234 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Osman Çelik: Rekor oy alarak Serdivan’da yeni bir 5 yıl başlatacağız

Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yaparak demokrasi şölenine katılmaya davet eden Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, “Yürekleri Serdivan için çarpan hemşehrilerimizle sözleştik, güçlü bir yola çıktık. İnşallah rekor bir oy alarak Serdivan’da yeni bir 5 yıl başlatacağız” dedi.

Osman Çelik: Rekor oy alarak Serdivan’da yeni bir 5 yıl başlatacağız
MARMARA GÖZ


VATANDAŞIMIZLA GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

Cumhur İttifakı serdivan Belediye Başkan adayı Osman Çelik, hafta sonu yapılacak yerel seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Seçimlerin huzur, barış ve kardeşlik ortamı için demokrasi şöleni içinde tamamlanması için gayret edeceklerini ifade eden Osman Çelik, “AK Parti tarafından adaylığımız açıklandığı ilk andan itibaren hemen çalışmalara başladık. Zaten kurumsal bir bütünlük içinde hazırdık. MHP’li kardeşlerimizin de büyük destekleriyle ve projelerimizle sahaya çıktık, ilk günden bugüne adım atmadık, ayak basmadık yer bırakmadık. Aziz hemşehrilerimizle her daim olan birlikteliğimizi bu seçim kampanya döneminde perçinledik. Yürekleri serdivan için çarpan hemşehrilerimizle sözleştik, güçlü bir yola çıktık” dedi.

REKOR BİR OY BEKLİYORUZ

Sahada sürekli projelerini anlatarak vizyon ve eser siyasetini ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Adayı Çelik, “Pazar günü 24 mahallemizde kurulacak 328 sandıkta 109 bin 533 seçmenimiz sandık başına giderek oyunu kullanacak. Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlığı, meclis üyeliği ve muhtarlık seçimlerinin yapılacağı bu önemli günde son sözü milletimiz söyleyecek. Cumhur İttifakı sandıkları patlatacak. Biz buna inanıyoruz. serdivan bize inanıyor. Milletimiz gerçekleri görüyor. AK Parti ve MHP’nin birlikteliğiyle yani rekor bir oyla serdivan’da yeni bir 5 yıl başlıyor” ifadelerine yer verdi.

sakarya’NIN TÜRKİYE’YE AÇILAN KAPISI

serdivan’ın özel bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan adayı Çelik, “Eğitim, kültür ve sosyal yaşamın merkezi, yatay mimari ve modern kent anlayışının mührünün vurulduğu sakarya’nın Türkiye’ye açılan kapısı serdivan’ın sürdürülebilir gelişimi için kaybedecek vakit yok. Her anı değerli kılıp, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerini hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Daha güzel ve güçlü yarınları birlikte inşa ederken, serdivan için her alanda hazırlanan projelerimizi kısa sürede hayata geçirip yola devam diyeceğiz. Nerede sorun varsa biz orada olacağız. Sorunları değil daha iyisini konuşan, üreten ve geliştiren, adil ve adaletli, şeffaf ve hesap veren bir kent olmayı sürdüreceğiz” dedi.

HAYDİ SANDIĞA: GELECEK 5 YIL İÇİN MÜHRÜN OLSUN

Seçmene seslenen Çelik sözlerini şöyle tamamladı; “Kendine yeten, doğa ile barışık, tüm can dostlarımıza kucak açan, herkesi şehrin sakini değil sahibi gibi gören, milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı bir anlayışa sahibiz. Dirençli ve sürekli kalkınmayı esas alan kent hüviyetini marka haline getirmek için tüm vatandaşlarımızı sandıkta oy tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana kullanmalarını rica ediyorum. Tüm vatandaşlarımız mutlaka sandığa giderek oyunu kullansın. Bu tarihi günde önemli bir vatandaşlık görevini yerine getirmenin huzuru içinde şehrin gelecek 5 yılına mührümüzü vuralım. Seçimler ülkemize ve milletimize bir kez daha hayırlar getirsin. Seçim günü görevli olan emniyet güçlerimize, sandık görevlilerimize ve tüm görevli kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç