Marmara Göz
SBB 2024 Engelliler günü
13 Mayıs 2024|Pazartesi,22:09:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 13.05.2024
DOLAR
32,2141 0,02
EURO
34,7778 0,24
ALTIN
2.420,25 0,99
BİTCOİN
$62.844 2,48
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
29 Şubat 2024 - 12:26
29 Şubat 2024 - 12:262 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ömer Abdullah Ayhan'dan makam aracı çıkışı

Belediye Başkan adayı Ayhan, daire ve şube başkanlarına makam arabalarını bıraktıracaklarını belirterek, "israf ettirmeyeceğiz" dedi.

Ömer Abdullah Ayhan'dan makam aracı çıkışı
Toprak Turizm


Büyükşehir Belediye başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Güneşler Dolmuş Durağını ziyaret eden Ayhan, durak başkanı Hikmet Kaba ve dolmuşçularla kahvaltı yaptı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı İsmail Filizfidanoğlu'na ziyaret gerçekleştiren Ömer Abdullah Ayhan, ardından Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontar ve eczacılarla bir araya geldi.

Ayhan, Modern Sanayi'de esnafla da buluştu. Sanayi çay evinde konuşma yapan Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayhan, belediyeyi emanet bilinciyle yöneteceklerini söyledi.

"RESMİ HİZMETE MAHSUSTUR"

İsrafı sona erdireceklerini aktaran Ayhan, "Daire ve şube başkanlarına makam arabalarını bıraktıracağız, israf ettirmeyeceğiz zaruret makam araçları kalacak. Cevat Ayhan 89 model makam arabasıyla geziyordu. Eskiden kamu arabalarının kapısında 'resmi hizmete mahsustur' yazardı, plakalar siyahtı adam bakkala gitmeye korkardı şimdi hangisi kamu, hangisi özel belli değil. Hepsinin kapısına 'resmi hizmete mahsustur' yazacağız." diye konuştu.

ŞİMDİ YER GÖK REKLAM

Belediye Başkanı olduğunda sokak sokak bilboardlarda resimleri olmayacağını ifade eden Ayhan, "Yaptığımız hizmetlerden çok reklamlarına para harcar olduk. Belediye başkanı olduğumda resmimi göremeyeceksiniz. Yavuz Sultan Selim Han Mısır seferinden dönerken insanlar sokaklarda kendisini coşkulu karşılayacak diye vezirine rica ediyor gece giriyorlar İstanbul'a şimdi çöp arabaları dolaştırılmıyor başkanların resmi olmadan." ifadelerini kullandı.

Ayhan, son olarak Sakarya Kınalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Derneği Başkanı Adem Köse ve üyeleriyle buluştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç