Kurban Bayramı -  1 2024
Kurban Bayramı -  2 2024
15 Haziran 2024|Cumartesi,13:46:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 15.06.2024
DOLAR
32,7682 1,53
EURO
35,0901 0,53
ALTIN
2.459,44 2,86
BİTCOİN
$66.269 0,93
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 Soruda Devre Tatil Sözleşmelerine Yönelik Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk4 dakika da okunur
02 Kasım 2023 - 14:30
02 Kasım 2023 - 14:303 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yasin Kobal’dan Mustafa Destici'ye ziyaret

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Yasin Kobal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret etti. Başkan Destici, Sakaryalı hemşerilerine ve dava arkadaşlarına selamlarını iletti.

Yasin Kobal’dan Mustafa Destici'ye ziyaret
MARMARA GÖZ


Yasin kobal’ın Genel Başkan Mustafa Destici’yi ziyareti sırasında, BBP’nin Türk İslam davasına ve vatanseverlere olan bağlılığına vurgu yapıldı. Görüşme, BBP’nin Türkiye genelinde birlik ve beraberlik içinde olduğunun mesajını verdi.

kobal, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; "

Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici beyefendiyi Genel Merkezimizde ziyaret ettim. Sakarya'da yaşayan hemşerilerimize dava arkadaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza selamlarını ilettiler. Sivas'ta yapılacak olan Hür ve Bağımsız ve Hür Filistin Mitingine katılmayı isteyen vatandaşlarımız, gönüldaşlarımız için 4 Ekim saat 23.00'de Sakarya BBP il Teşkilatımız önünden otobüs kaldırılacaktır  Bu dava Büyük Birlik Davası bu davanın kurucusu davası uğruna vatanı uğruna şehit olmuş bir lider. Bu davanın Genel Başkanı Mustafa Destici ömrünü davasına  adamış kurucu liderimiz gibi tertemiz alnı ak içinde vatan ve iman sevgisi. Bu davada küsmek yok, bu davada kırılmak yok, bu dava Türk İslam davası, bu dava Geniş  Türkiye davası, bu dava da sen ben yok biz var. Bu davada iman var, vatan var Kur'an var. Bayrak var. Bu dava en guzeli en iyisi ile Millet davası, memleket davası. Uyumak haram. Şehit liderimize borcumuzu ödemeden insanlardan dua almadan uyumak haram bizlere. Bu davanın hizmetçisiyiz. Bu halkın, bu vatanın, bu bayrağın neferiyiz. O yüzden 'birleşe birleşe el ele omuz omuza güçlü ve imanlı adımlarla hedef Turana' diyerek inanarak yürüyeceğiz.

İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ile Alperenlerimiz ile ilimizde güzel faaliyetlere daha güzel aktivitelere başlayacağız ve biz sadece seçimden seçime değil 365 gün gece gündüz insanlığa halkımıza davamıza  gönül vermiş kardeşlerimize, abilerimize, yaşlılarımıza, gençlerimize kısaca  vatanımıza, bayrağımıza, askerimize, polisimize ihanet etmiş olan vatan hainleri haricinde hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun her kesime her vatandaşımıza elimizden gelen ile hizmet edeceğiz.Gayemiz güçlünün değil haklının yanında olmak. Derdimiz dualar almak. Derdimiz bir müşkülü olan vatandaşımızın derdine derman olmaya yardımcı olmak. Gayemiz İ′la-yı kelimetullah-ı nizam-ı alem ve kızıl elmadır. Sözde değil alanda bire bir tüm vatandaşımıza bütünleşmek için gece gündüz çalışacağımıza tüm kamuoyu ve halkımız şahit olacaktır. Rabbım bizleri bu kutlu onurlu Büyük Birlik davasına hizmet etmeyi dualar almayı ve rabbimin rızasına yönelik çalışmayı nasip etsin"

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç