19 Nisan 2024|Cuma,09:29:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5983 0,38
EURO
34,7477 0,04
ALTIN
2.498,83 0,58
BİTCOİN
$61.884 1,24
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Ekim 2018 - 17:27
10 Ekim 2018 - 17:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Çarşamba pazarında denetim

Erenler Belediyesi Zabıta ekipleri Çarşamba pazarında denetimlerine devam ediyor.

Çarşamba pazarında denetim
Yön Bul Akademi


Erenler Belediyesi Zabıta ekipleri İlçe genelinde fiyat, gramaj denetimlerine aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ilçe genelinde marketlerde fiyat gramaj etiket denetiminde bulunan Erenler Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerine Türkiye’nin her bölgesinden ziyaretçilerin akın ettiği Çarşamba Pazarında devam ediyor. 

“Fiyat etiketleri denetlendi” 

Son dönemde özellikle pazarlardaki sebze ve meyve fiyatlarında görülen ve vatandaşların tepkisini çeken fiyat dalgalanmalarına karşı denetimde bulunan zabıta ekipleri Erenler ilçe sınırları içerisinde Türkiye’nin potansiyeli en yüksek pazarlarından biri olan Çarşamba pazarında tezgahları tek tek kontrol ederek ürün fiyat etiketleri ve ürünlerin kalitesini denetledi. Zabıta ekipleri tezgâhlarda fiyat etiketi olmayan esnafa uyarılarda bulundu. Tezgâhta satılan her ürün üzerinde fiyat etiketi olması gerektiğini pazar esnafına ileterek tezgâhlarda etiketsiz ürün satışına izin vermedi. 

“Denetimler aralıksız devam edecek” 

Vatandaşların kaliteli hizmet alabilmesi için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Zabıta ekipleri “İlçe genelinde yaptığımız denetimlerde fiyat oranları ve etiketleri kontrol ettik. Vatandaşlarımızın hem maddi yönden mağdur olmaması için hem de güven duydukları bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetimleri sıklaştırdık. Çarşamba pazarında yaptığımız denetimlerde tezgâhları gezerek ürünlerin fiyat etiketlerini kontrol ederek terazi denetimlerinde bulunduk” dedi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç