Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,04:02:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3864 0,21
EURO
34,9916 0,21
ALTIN
2.323,86 0,15
BİTCOİN
$70.680 1,46
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
15 Ekim 2018 - 18:28
15 Ekim 2018 - 18:284 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Kulüp Başkanı o görüntüler için konuştu

Sakaryaspor-Amedspor maçı öncesi stadyumdaki skorboard ekranından askeri operasyon görüntülerinin gösterilmesiyle ilgili Sakaryaspor Kulübü Başkanı açıklama yaptı.

Kulüp Başkanı o görüntüler için konuştu
MARMARA GÖZ


Yeşil siyahlıların 2-0 kazandığı maç öncesinde statta "Ölürüm Türkiyem" parçası çalınırken, devre arasında ise stadyumdaki skorboard ekranından askeri operasyon görüntülerinin de oynatıldığı görüldü.

Tartışma yaratan görüntülere bir tepki de gazeteci Ahmet Hakan'dan geldi. Yaşanan olayları Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesine taşıyan Hakan şu ifadelere yer verdi; "'Bu yaptığınla ülkenin meşru bir futbol takımı olan Amedspor’u töhmet altında bırakmış olursun. Buna zerre kadar hakkın yok! Bırak şu ayrımcılığı, bırak şu bölücülüğü de... Derhal titre ve kendine gel!' ifadelerini kullandı.

"Kulüp Başkanı'ndan açıklama"

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, akşam saatlerinde konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Sakaryaspor ile Amedspor takımları arasında oynanan futbol müsabakası öncesinde yayınlanan kliple ilgili kamuoyunda maksatlı spekülasyonlar yapıldığını üzüntüyle müşahede ettiğini ifade eden Ekşi; "

Bahse konu klip Kuzey Irak’da TSK’ nin düzenlediği operasyonda PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Sakaryalı Uzman Çavuş Ömer Özdemir’in acısını paylaşmak üzere, bir hafta önce oynanan Niğdespor maçı öncesinde de yayınlanmıştır. Klip bu maça özel olarak hazırlanmamış, sosyal medya üzerinden alınmıştır, 19.00’da başlayacak olan Amedspor maçından 45 dakika önce saat tam 18.15’de kulüp kararı olmaksızın kumanda odasından bir defaya mahsus yayınlanmış, bir hassasiyet oluşturur endişesiyle yayın sorumlusu bizzat tarafımdan aranarak, bir daha yayınlanmaması talimatı verilmiştir" dedi.
 

"Kimseyi ötekileştirmek gibi bir kastımız olamaz"

"Diyarbakır ve Sakarya kardeş şehirlerdir" diyen Ekşi, sözlerini şöyle sürdürdü; "

Sakarya’lı Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Diyarbakır’lı kardeşlerimize hizmet verirken hain terör örgüleri tarafından şehit edilmiştir. Emniyet müdürümüzün şehadeti ile başlayan kardeşlik duygusu halen ilk günkü canlılığını korumaktadır.
Diyarbakırlı’nın da Sakaryalı’nın da teröre karşı duruşu aynıdır. Terör herkesi hedef alan bir insanlık suçudur. Teröre karşı verilen mücadelede her iki şehrimizden de kahraman şehitlerimiz bulunmaktadır. Bizim kimseyi ötekileştirmek gibi bir kastımız olamaz.
Bu klibin yayınlanması, kamuoyuna kasıtlı olarak yanlış aksettirilmektedir.

Tüm Türkiye teröre karşı tek yürektir. Terörden en çok etkilenen terörün en çok zarar verdiği illerin başında Diyarbakır gelmektedir. Bizim kalbimiz her zaman Diyarbakır’lılarla birlikte çarpmaktadır. Kardeşliğimiz ilelebet sürecektir.

Müsabaka sonrasında abartıldığı gibi bir olay yaşanmamıştır. Maç bitiminde soyunma odasına geçerken sporcular arasında meydana gelen ufak bir ağız münakaşası herhangi bir olaya dönüşmeden sağ duyulu bir şekilde sonlanmıştır. Bu konu, klip yayınlanması olayı ile birlikte büyütülerek art niyetli bir şekilde spora ve kardeşliğe gölge düşürecek bir hava oluşturma gayretkeşliğinden ibarettir.

Bahse konu müsabaka öncesinde ve müsabaka günü Amedspor kafilesine her türlü misafirperverlik gösterilmiş, tesislerimiz kendilerine açılarak idmanların tesislerimizde yapılması sağlanmıştır. Bu misafirperverliğimizden dolayı kendilerinden de olumlu dönüş olmuştur."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç