26 Nisan 2024|Cuma,06:18:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5026 0,05
EURO
34,8937 0,22
ALTIN
2.441,24 0,21
BİTCOİN
$64.400 0,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Ekim 2018 - 03:04
27 Ekim 2018 - 03:042 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MBD'nin örnek projesi takdir topluyor

MBD Akyazı İlçe Teşkilatı, Sakarya ve İlçelerinde hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar için başlattığı ev ve hastanede ücretsiz 'traş projesi' sürüyor.

MBD'nin örnek projesi takdir topluyor
Yön Bul Akademi


MBD Akyazı İlçe Başkanı İbrahim Keleş,  yaşlı ve kimsesizlere yönelik Akyazı Mesleki Eğitim Merkezi ile birlikte ortak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini söyledi. 
 
Toplum da sosyal sorumluluk duygularının azaldığını, yeni yetişen genç nesile daha çok şans verilmesi gerektiğini kaydeden Keleş; "

Herkesin böyle topluma faydalı projelere imza atmaları gerekiyor.

Yaklaşık 3 yıl önce ektiğimiz tohumların meyvelerini bu yıl almaya başlamanın mutluluğunu duyuyoruz. Projede öğrencilerimizin mutlulukları gözlerinden okunuyor. Yaşlı, engelli kişilerle ikili ilişkilerini kuvvetlendirdiklerini ifade ediyorlar. Projeyi iki haftada bir evlerde ve hastanelerde devam edeceğiz." dedi. 
 
"BAŞHEKİMDEN TAM DESTEK"
 
Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar da projeye tam destek verdi. Böyle güzel projelere imza atan MBD Akyazı İlçe Başkanı İbrahim Keleş’e teşekkür eden Tepeçınar; "Bizler de böyle güzel projenin içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. İnsanlara ve öğrencilere çok faydalı bir proje. Hastanemizde yatmakta olan yaşlı ve engelli traş hizmetine sürekli olarak devam edilmesi tarafındayız. Süreklilik halinde hem daha çok kişi faydalanabilir hem de öğrenciler daha çok tecrübe sahibi olabilirler." diye konuştu.
 
"İNŞALLAH UZUN YILLAR SÜRER"
 
Projeden faydalanan Hüseyin Öztürk de projenin çok güzel olduğunu belirterek, şunları söyledi; "Bizler de yararlanma imkanı bulduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah uzun yıllar sürecek bir çalışma olur. Böyle projelere maddi olarak bakılmaması gerekli. Aileler de yaşlı ve engelli birisi olabiliyor. Böyle imkanlardan yararlanmak güzel bir şey. Bizlere bu imkanı sunan herkese teşekkür ederim."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç