26 Nisan 2024|Cuma,17:48:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4659 0,06
EURO
34,7328 0,68
ALTIN
2.441,47 0,22
BİTCOİN
$64.032 0,76
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Ekim 2018 - 17:40
30 Ekim 2018 - 17:404 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Hasan Akcan A Haber Canlı Yayınına konuk oldu

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, A Haber Canlı Yayını'na konuk oldu.

Başkan Hasan Akcan A Haber Canlı Yayınına konuk oldu
MARMARA GÖZ


Başkan Akcan, A Haber Canlı Yayını'nda belediyenin çalışmaları ve ilçe hakkında bilgiler verdi. 
 
Akyazı'nın Sakarya'nın nüfus olarak en büyük ilçesi olduğunu belirten Akcan, ilçenin İstanbul ile Ankara arasında hizmet ve gelişme yönünden bakir bir bölge olduğunu dile getirdi. 

Akyazı'nın sanayisi, turizmi ve tarımıyla ülkeye ve bölgeye hizmet ettiğini kaydederek; "Biz Akyazı'yı bu anlamda layık olduğu hizmetlere kavuşturmak için göreve geldiğimizden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Sanayimiz doyuma ulaşmış durumda. Sakarya ilinde ki en büyük sanayiye sahibiz. Tarım ve hayvancılık gelişmiş durumda. Turizm alanında eksikliklerimiz çok. O konuda da çalışmalarımız var. Akyazı'yı Türkiye'nin sayılı yerlerden bir yer haline getireceğimize inanıyoruz." dedi. 
 
"TERMAL TURİZMDE AKYAZIYI TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ HALİNE GETİRECEĞİZ"
 
Akyazı'nın termal turizmiyle ön plana çıkmaya başladığını ifade eden Hasan Akcan, şunları söyledi; "Termal su kaynaklarının üst seviyede olması sayesinde devre mülklere yılda 700 bin civarında kişi geliyor. İnşallah termal turizmde Akyazı'yı Türkiyenin gözbebeği haline getireceğiz. Göreve geldiğimizde ilk işimiz Kuzuluk Tabiat Parkı'nı hizmete geçirdik. Burası uzun yıllar insanların kullanamadığı bir alandı. Güzel organize ettik. Aksatepe seyir terasımız var. Bir kaç ay içerisinde hizmete açacağız. Atıl kalmış bir Göl Parkımız var. Orası da bitmek üzere, açılışını yapacağız. Buraya gelen insanların günlerini hoşça, huzur içerisinde geçireceği bir ilçe haline getiriyoruz Akyazıyı. Yaylası en çok olan ilçe Akyazı. Gereken değeri veriyoruz. Yayla turizminin çalışmalarına başladık. "
 
"AKYAZI'NIN HUZURLU VE MODERN BİR KENT OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
 
Altyapıda önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Akcan; "Yıllar önce yapılması gereken hizmetler vardı.  4,5 yıllık dönemde altyapıya büyük önem verdik. Şehir merkezinde yağmursuyu sorununu ortadan kaldırdık. Fiber internet bağlantısı için çalışmalar yaptık. MOBESE ile ilgili çalışmalar yaptık. Akyazı'nın huzurlu ve modern bir kent olması için her türlü alt ve üst yapı çalışmasını hızla yapıyoruz. Eksikliklerimizi tamamlayacağız" diye konuştu.
 
"SPORDA AKYAZI'NIN YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUZ"
 
Akyazı halkının spora yakın ilgisi ve yetenekleri olduğunu söyleyen Hasan Akcan, Akyazı'nın önemli değerler çıkardığını dile getirdi. Akcan; "
Tüm dünyanın tanıdığı kenan Sofuoğlu Akyazılı. Yarış pisti var. Dünya Şampiyonları çıkan bir ilçede spora kayıtsız kalmak yakışmaz. Kendimde sporun içindeyim. Genç neslimizi de kötü alışkanlıklardan kurtarmanın en kolay yolu spor olduğunu düşünerek 11 branşta yaz, kış ara vermeden spor okullarımız var. Akyazı'nın yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Sosyal kültürel anlamda tiyatro ekibimiz var. Senaryoları kendimiz yazıyoruz" dedi. 
 
Son referandum seççiminde yüzde 82 oranla ulşılmaz bir rekor kırdıklarını anlatan Akcan, sözlerini şöyle sürdürdü; "

2014'den sonraki bütün seçimlerde Marmara Bölge birincisi olduk. Büyükşehirlerde ise üçüncü sıradayız yüzde olarak. Son referandumda da yüzde 82 ile ulaşılmaz bir rekor kırdık. Akyazı halkı vatanına, milletine çok bağlı, duyarlı. Onlara layık olmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Akyazı kısa sürede Türkiye'nin gözbebeği olacağına inanıyorum."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç