19 Nisan 2024|Cuma,22:40:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5875 0,35
EURO
34,8031 0,20
ALTIN
2.508,59 0,97
BİTCOİN
$64.243 1,47
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Kasım 2018 - 06:21
16 Kasım 2018 - 06:213 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sakaryalı yönetmenlerin filmi "Cin Tepesi" vizyona girdi

Sakaryalı yönetmenler Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen'in filmi "Cin Tepesi" bugün vizyona girdi.

Sakaryalı yönetmenlerin filmi
Yön Bul Akademi


Youtube’de Bilinmeyen isminde araştırma kanalı olarak tanınan ve Paranormal vaka araştırmaları yapmak üzere bugüne kadar bir çok gizemli yerleri araştırmaya ve keşife giden Sakarya’lı iki genç yönetmen Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen'in son araştırmasında yaşadıkları inanılmaz gizemli olayları geçtiğimiz günlerde bir canlı yayın yapılarak takipçilerine duyurdular.

İnanılmaz Olaylar yaşadılar?

Büyük ilgi toplayan bu yayında Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen, "Yaptıkları en son paranormal gizemli vaka araştırmalarında inanılmaz olaylar yaşadıklarını ölümle burun buruna geldiklerini ve en ilginci ise dünyadaki en net cin görüntülerini yakaladıklarını belirterek yaşadıkları bu olayı herkesin görmesi gerektiğini belirttiler. Kısa bir süre sonra yayınladıkları başka bir videoda ise çektikleri bu görüntüleri, herhangi bir dijital efekt eklemeden sinemalarda yayınlayacaklarını belirttiler.

Olaylar Nasıl Başladı?

Yine bir Paranormal vaka araştırması için hazırlanan Fatih ve Furkan, 13 Eylül 2018'de ilk kez gittikleri ve yerel halkın "Cin Tepesi" adını verdiği köyde kendi kameralarıyla cin görüntülemeyi başardılar. Oldukça belli cin görüntüleri yakalamalarına rağmen Furkan Düzen ve Fatih Hasanaoğlu kameralarının yetersiz olması üzerine profesyonel bir ekiple anlaşarak, 17 Eylül'de tekrar "Cin Tepesi"ne geldiler.

Dünyadaki En net Cin görüntüsü yakalandı.

Yanlarında getirdikleri profesyonel kameralarla yeniden Cin Tepesi isimli vaka yerinde araştırma ve çekimlere başlayan Bilinmeyen ekibi Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen bu kez oldukça gizemli,  korkunç ve ölümle burun buruna yaptıkları 500 saatlik çekimin ardından Dünyadaki en net cin görüntülerini yakaladılar. Çekimlerin tamamlanmasının ardından Ünlü yönetmen Biray Dalkıran, Asuman Şener ve Mert Güner yapımcılığında görüntüler sinema ekranına aktarılmak üzere anlaşmaya varıldı.

Filmde görecekleriniz tamamen gerçek görüntüler olacak

Filmle ilgili olarak izleyiciler için bilgi veren  Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen “Cin Tepesi isimli filmde izleyiciler kurgu ve dijital efekt kullanılmamış tamamen gerçek görüntüleri izleyecekler. İzlerlerken büyük heyecanlar yaşayacaklar. “dediler.

Film 16 Kasımda sinemalarda vizyonda olacak.

Hafta içi fragmanı yayınlanan "Cin Tepesi"; Biray Dalkıran, Asuman Şener ve Mert Güner yapımcılığında 16 Kasım 2018’de sinemalarda gösterimde olacak.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç