27 Nisan 2024|Cumartesi,06:56:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.129 2,00
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
13 Nisan 2015 - 12:17
13 Nisan 2015 - 12:172 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

BAŞKAN AKCAN’DAN BAYAN ESNAFLARA DESTEK SÖZÜ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı’nın ekonomisine katkıda bulunan bayan esnaflarla Akyazı Sadabat kafe’de bir araya gelerek isteklerini dinleyerek destek sözü verdi.

BAŞKAN AKCAN’DAN BAYAN ESNAFLARA DESTEK SÖZÜ
Yön Bul Akademi


Akyazı’nın çalışan esnaf bayanları, Akyazı Bakkallar Bayiler ve Sebzeciler esnaf oda başkanı Hüseyin Kaliç, Akyazı Manifaturacılar Başkanı İsmet Öztürk ile Akyazı Sadabat kafe’de bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan bayan esnafların  isteklerini dinleyerek tek tek not aldı.  Karşılıklı taleplerin ve isteklerin anlatıldığı toplantı’da Bayan esnafların karşılaştıkları İş yaşamının zorlukları,  Akyazı’da olmasını istedikleri yenilikler ve değişikler görüşüldü.

Toplantı’da Bayan esnaflara yönelik konuşma yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Akyazı’nın ekonomisine destek veren, katkı sağlayan Akyazı’mızın çalışkan kadınları, bayan esnaflarımızı öncelikle çalışmalarıdan ve gayretlerinden ötürü tebrik ediyor, İşlerinde üstün başarılar hayırlı kazançlar diliyorum. Akyazı Belediyesi olarak  tüm kadın esnaflarımızın bizlere gelen taleplerini ve isteklerini her zaman önemsedik ve önemsemeye de devam edeceğiz. Bu gün burada tüm bayan esnaflarımızla bir araya gelmemizin nedeni de bugün burada gerekli notlarımızı aldık talepleri ve istekleri dinledik gereken neyse en kısa zamanda üzerimize düşen ne varsa yapacağız kadın esnaflarımıza her zaman desteğimiz tamdır.”dedi

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç