20 Nisan 2024|Cumartesi,11:52:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.792 1,04
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
17 Nisan 2015 - 15:04
17 Nisan 2015 - 15:042 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SABAH’ TA AKYAZILI AJANSIN REKLAMI

Bugün, Sabah gazetesinde Sakarya’ nın ve Akyazı’ nın önde gelen,köklü ajanslarından Biz Ajans tarafından hazırlanıp sunulan Essen Marketin reklamı yayınlandı.

SABAH’ TA AKYAZILI AJANSIN REKLAMI
MARMARA GÖZ


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bizajans Genel müdürü ve Sabah gazetesi temsilcisi Özkan Özcan,

Sabah gazetesi yada diğer gazetelerde reklam yayınlamak  gerek lansman,gerek kampanya dönemlerinde uygun fiyat ve hedef kitleye rahatlıkla yapılabilmektedir.Sözkonusu reklam ,müşterimiz ESSEN firmasının  arzusu ile bölgesel olarak planlanıp 44 000 tiraj üzerinden yayına sokulmuştur.Ayrıca cumartesi günleri alışveriş  yoğunluğu göz önüne alınarak Cuma gününe reklam rezerve edilmiştir.ESSEN MARKETİN  kaliteli ve ucuz fiyat politikası göz önüne alınarak, imaj yada kreatif reklamdan çok tüketici tercihli ve fiyat odaklı reklam hazırlanmıştır.

    Konu ile ilgili essen Market genel müdürü Deniz Nazlı ise şu şekilde açıklamada bulundu. Sakaryalı yerel bir firma olmamız sebebi ile öncelikli tercihimiz  Sakaryalı bir ajansla reklam çalışmalarımızı yürütmek tir.Bunun içinde  hizmet kalitesine güvendiğimiz Biz Ajansla reklam çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

ESSEN Marketleri zinciri olarak bizim olmazsa olmazımız,bölgemizden ve halkımızdan yana tavır koymaktır.Hangi bölgede şube açıyor isek market müdür ve yardımcıları ve elemanları o bölgeden istihdam edilmektedir.Bu durum Akyazıdaki marketimiz ve yetkili Ajans seçimi içinde geçerlidir.Sabah gazetesine reklam yayınlatmamızda en önemli gerekçe ise ulusal boyuttaki marketler zinciri ile aynı gazete sütunlarında rekabet etmek  ayrıca kaliteli ve uygun fiyatlarımızı büyük bir yelpazede kamu oyu ile paylaşmak içindir.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç