20 Nisan 2024|Cumartesi,11:28:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.838 1,63
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
18 Nisan 2015 - 09:16
18 Nisan 2015 - 09:162 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Babaoğlu; Hendek’te Tarafsız Kaymakam İstiyoruz

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’ın Aksaray’dan milletvekili aday adayı olması ve listeye girememesi sonrası ilçeye dönerek tekrar göreve başlaması ile ilgili açıklama yaparak Hendek Kaymakamı tarafsızlığını yitirmiştir dedi.

Babaoğlu; Hendek’te Tarafsız Kaymakam İstiyoruz
Yön Bul Akademi


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı açıklamada “ Hendeğimizde uzun yıllar görev yapmakta olan Kaymakamımız Sayın Mustafa Ayhan göreve başladığı dönemde AKP Kadrolarına Boncuk takmak gibi hatalar yapmıştır. Sonrasında Hendek halkının hassasiyetlerine yakışır bir şekilde görevini ifa ettiğini düşündüğümüz Kaymakamımız kısa bir süre önce bizleri yanıltmıştır. 

7 Haziran Genel seçimleri öncesinde Milletvekili Aday Adaylığı için yasal hakkını kullanarak kendi ilinden aday adayı olmuştur. Bu durum her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi kendisinin de en doğal hakkı olduğunu düşünüyoruz. Ancak bu süreç içerisinde Hendek’te AKP kadroları ile olan yakın ilişkisinide görme fırsatınıda bulmuş olduk. Listeye girememesinin ardından ilçemizde ki görevine tekrar dönmesi hem camiamızda, hem de Hendek halkının nezdinde tarafsızlığını yitirmiş ve bir taraf olduğunun düşüncesini oluşturmuştur. Kendisi içinde bu durumun rahatsızlık vereceğini düşünmekteyiz. Önümüzde ki seçim sürecinin de göz önünde bulundurulduğunda vereceği her karar altında bir kusur aranması makamının da itibarını zedeleyecektir. Bu durumda Hendek Kaymakamı olarak görev yapmasını, siyasi ilişkilerinin de en üst seviyeye çıkması sebebiyle etik olarak çok doğru bulmuyorum. Bu konu hakkında Hendek halkını ve kamuoyunu bilgilendirirken yetkili makamları da göreve davet ediyoruz. Bu konunun takipçisi olacağımızı da tüm kamuoyunun bilmesini istiyor saygılar sunuyoruz.”


 
Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç