25 Nisan 2024|Perşembe,20:41:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4862 0,17
EURO
34,9770 0,43
ALTIN
2.434,54 0,47
BİTCOİN
$64.517 0,81
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
18 Nisan 2015 - 09:21
18 Nisan 2015 - 09:212 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Gençler Kutlu Doğum Kampüs Programında Buluştu

Sakarya Müftülüğü ve SAÜ İlahiyat Fakültesi tarafından, 2015 yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik bir program organize edildi.

Gençler Kutlu Doğum Kampüs Programında Buluştu
Yön Bul Akademi


Duygu dolu anların yaşandığı farklı bir atmosferde geçen ‘Kutlu Doğum Kampüs Programı’, Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde nezih bir ortamda gerçekleştirildi.

Program, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Ömer Tiryaki’nin Kur’an-ı Kerîm tilaveti ile başladı. SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve Sakarya Müftüsü İlyas Serenli’nin açılış konuşmalarıyla devam eden Programda, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş birer selamlama konuşması yaptılar. Daha sonra Kutlu Doğum Sinevizyon gösterimi, Naat dinletisi, Kaside-i Bürde icrası, Şiir dinletilerinin ardından SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce, “Son Peygamber Hz. Muhammed (Sas) ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu bir konuşma yaptı. Programda son olarak; Sakarya Üniversitesi Arş. Gör. Tahir Çağman yönetimindeki Tasavvuf Musikisi Topluluğu tarafından Tasavvuf Musikisi Konseri icra edildi.

Ayrıca Programın sonunda; Kutlu Doğum Aşı ikramı, gül ve hediye takdimi yapıldı.

Gerçekleştirilen Programa; Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, SAÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Atilla Arkan, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, İl Müftü Yardımcıları, SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Sakarya Üniversitesi Öğrencileri katıldılar.


 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç