Marmara Göz
08 Mayıs 2024|Çarşamba,06:59:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 08.05.2024
DOLAR
32,2692 0,04
EURO
34,6738 0,11
ALTIN
2.404,16 0,16
BİTCOİN
$62.920 0,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
19 Aralık 2023 - 16:14
19 Aralık 2023 - 16:143 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yeşim Demir'in ölümünde korkunç iddia; erkek arkadaşı tutuklandı

Çanakkale'Bozcaada'da 4 evlilik teklifinden bir gün sonra erkek arkadaşıyla çıktıkları Polente Feneri'ndeki falezlerden düşerek hayatını kaybeden Yeşim Demir'in ölümüyle ilgili Sakaryalı market işletmecisi erkek arkadaşı tutuklandı.

Yeşim Demir'in ölümünde korkunç iddia; erkek arkadaşı tutuklandı
Toprak Turizm


İstanbul'da bir reklam ajansında grafiker olarak çalışan 39 yaşındaki Yeşim Demir, sakaryalı  erkek arkadaşı N.G. ile ile gittiği Bozcaada'da geçen temmuz ayında evlilik teklifi almış, bir gün sonra bunu kutlamak için çıktıkları Polente tepesinde 30 metrelik uçurumdan düşmüştü.

Genç kadın olay yerinde 45 dakika boyunca kalp masajı yapılmasına rağmen kurtarılamadı. Genç kadının hayatını kaybettiği olayda yeni detaylar ortaya çıktı.

Olaydan sonra Jandarma tarafından gözaltına alınan N.G. ilk ifadesinde "Evlilik teklifi sonrası romantik bir anımız olsun diye orayı seçtik. Biraz alkol aldık. Dengesini kaybedip aşağıya düştü" dedi. İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen N.G.,, yurtdışı yasağı konarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 "KAZA DEĞİL, CİNAYET"

Olayla ilgili soruşturma sürerken, genç kadının ailesi kızlarının ölümünün kaza değil, cinayet olduğunu belirterek Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Aile suç duyurusunda, "şüpheli" gördükleri her bir ayrıntıyı tek tek anlattı.

Ailenin iddiasına göre 6 Temmuz'da çekilen fotoğrafta genç kızın parmağındaki yüzük, bir gün sonra yani olayın yaşandığı gün Nizamettin Gürsu'nun üzerinde çıktı.

Ailesi kızlarının yüzüğü çıkarıp, teklifi reddettiği ve olay günü kavga yaşandığını iddia ederken, olay yerinde kırık bardaklar ile kırık hoparlör olduğu tespit edildi.

YÜKSEKLİK KORKUSU VARDI

Aile ayrıca Yeşim Demir'in panik atak olduğunu, hastane kayıtları ve kullandığı ilaçlarla sabit olduğunu, yükseklik korkusu olan kızlarının uçurumun 1-1,5 metre yakınında oturmasının mümkün olmadığını belirtti.

İddiaya göre, N.G'nin ailesi ve boşandığı ilk eşi, genç kadını olaydan bir ay önce arayarak tehdit etti.

KATİL TUTUKLANDI

Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı, Demir ailesinin şüphelerini ve olay yerinden elde edilen delilleri değerlendirerek soruşturmasını tamamladı.

Yürütülen soruşturma kapsamında Demir'in erkek arkadaşı N.G. önceki akşam sakarya'da gözaltına alındı. Çanakkale'ye getirilen Gürsu, sevk edildiği adliyede 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

N.G'nin sakarya'da market işletmecisi olduğu öğrenildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç