19 Nisan 2024|Cuma,03:24:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5676 0,29
EURO
34,7173 0,04
ALTIN
2.488,63 0,17
BİTCOİN
$63.068 3,30
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Nisan 2015 - 11:13
24 Nisan 2015 - 11:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

AKYAZI SGM’DE ENGELSİZ GÜLEN YÜZLER

Her geçen gün kişisel el becerilerini geliştirerek yeni ve birbirinden güzel ürünler ortaya koyan Akyazı Belediyesi Sosyal gelişim merkezi öğrencileri, profesyonel eğitmenleri eşliğinde eğitimlerine devam ediyorlar.

AKYAZI SGM’DE ENGELSİZ GÜLEN YÜZLER
Yön Bul Akademi


Kendine güvenmenin ve inanmanın karşısında hiçbir gücün duramayacağını, azimin her şeyi başarabileceğini ve insanın kendisinden başka hiçbir engeli olmadığını kanıtlarcasına işler başaran, her geçen gün yeni ve birbirinden değerli  el emeği, göz nuru işler ortaya koyan Akyazı Belediyesi Sosyal gelişim merkezi öğrencileri, kendileri için hazırlanan atölye de hem kişisel el becerilerini her gün daha da geliştiriyor, hem de birbirleri arasında kurdukları sıcak dostluğun gücü ve profesyonel eğitmenleri eşliğinde  aslında hiçbir engelleri olmadığını kanıtlıyorlar. 

Bir çok hediyelik süs eşyası, Nişan ve Nikah törenleri için hediyelik sabun gibi el emeği göz nuru ürün ortaya koyan Akyazı Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri bu ürünleri evlenmeye hazırlanan çiftlerin nişan, nikah ve düğünlerinde satılmasını sağlıyorlar, diğer ürünler ise Sosyal gelişim merkezi’nin Atölye standında satışa sunuyorlar. Kursta hem sıkı bir dostluk ve arkadaşlık kuran, her gün oldukça mutlu bir şekilde atölyeye gidip gelen Sosyal gelişim merkezi öğrencileri gördükleri kurs sayesinde yaptıkları ürünlerden de kazanç elde edebiliyorlar.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Akyazı Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinde çalışmalarına devam eden engelli vatandaşlarımıza olan desteğimiz ve ilgimiz her geçen gün artan tempo ile devam ediyor. Bizler onların her zaman yanlarında ve her zaman en yakın destekçileri olarak bulunacağız. Onlar için Akyazı Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinde sıcacık bir ortam güzel dostluklar var, onlara orada engel yok. Zaten onlarda bu engelleri çoktan kırmışlar. Bizde her zaman yanlarındayız ve yanlarında olacağız” dedi.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç