25 Nisan 2024|Perşembe,13:36:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5020 0,12
EURO
34,9685 0,40
ALTIN
2.430,28 0,29
BİTCOİN
$63.472 4,36
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
04 Ocak 2019 - 14:34
04 Ocak 2019 - 14:342 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ekrem Yüce, SAÜ’de öğrencilere çorba ikram etti

SAÜ'de final sınavlarına hazırlanan öğrencilere çorba ikramında bulunan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Öğrenci arkadaşlarımıza sınavlarında başarılar diliyorum. Sakarya'nın ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimizdir. İnşallah Sakarya gençlerin azmiyle daha da güzel yarınlara ulaşacak" dedi.

Ekrem Yüce, SAÜ’de öğrencilere çorba ikram etti
Toprak Turizm


AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sakarya Üniversitesi'ni ziyaret etti. İlk olarak SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan'ı ziyaret eden Başkan Adayı Yüce, yeni dönemde şehre kazandırmak istediği projelere ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Rektör Savaşan, Yüce'ye başarı dileklerini iletti.

Bilimin ışığı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüce, "SAÜ Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Savaşan'ı ziyaret ettik. Üniversitemiz şehrimizin önemli bir markası, bilimin üretildiği merkezdir. Biz de yeni dönemde tüm projelerimize bilimsel açıdan yaklaşarak, sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz. Biz; şehrimizi tüm dinamikleriyle birlikte geleceğe hazırlayacak, her iki üniversitemizle de işbirliği içerisinde çalışacağız" dedi.

Tecrübe ve bilgi paylaşımı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüce, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ile birlikte final sınavlarına hazırlanan öğrencilere çorba ikramında bulundu. Gençlere sınavlarında başarılar dileyen Başkan Adayı Yüce, "Sakarya'nın ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimizdir. Genç arkadaşlarımızla tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunduk. Talep ve isteklerine ilişkin istişareler gerçekleştirdik. İnşallah Sakarya gençlerin azmiyle daha da güzel yarınlara kavuşacak" dedi. Ekrem Yüce, programı kapsamında öğrenci konseyini ziyaret ederek öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç