26 Nisan 2024|Cuma,18:26:21
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4682 0,06
EURO
34,6982 0,78
ALTIN
2.436,67 0,02
BİTCOİN
$63.715 0,26
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Nisan 2015 - 12:04
25 Nisan 2015 - 12:043 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

‘Sakarya’nın Vekili Olacağız’

Kocaali’de seçim çalışmaları yapan MHP Milletvekili adayı Açba, “Bize verilecek vekaletin hakkını sizlere teslim edeceğiz. Sadece bize oy verenlerin değil, Sakarya’nın vekili olacağız” dedi

‘Sakarya’nın Vekili Olacağız’
MARMARA GÖZ


MHP Sakarya Milletvekili Adayları Kocaali İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.  MHP Sakarya Milletvekili Adayları Zihni Açba, Ali Rıza Acartürk, İ.Kamil Doğancı, Serdar Çakan, MHP Kocaali İlçe Başkanı Alim Hoşgör, Belediye Başkan Adayı Kenan Çatalbaş, Eski İlçe Başkanı Kemal Din ve teşkilat mensupları ile Kocaali’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Zihni Açba bölgenin sorunlarını dinledi.

Vatandaşlar Turizm bölgesi olmasına rağmen hiçbir yatırımın doğru düzgün yapılmadığını belirterek “ Yollarımızın hali içler acısı, Turizm bölgesi olan ilçemize yakışmıyor. Ayrıca gelen misafirlerimiz ve gençlerimiz için sosyal alanlar yok. Bizler İlçemizin daha yaşanılır ve turizm şehri haline gelmesini ve bu bölgeye önem vermelerini istiyoruz diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Şerbetpınar, Kirazlı ve Caferiye mahallesinden temaslarını sürdüren adaylara vatandaşlar dert yandı. Vatandaşlar,  “Biz yıllarca kaçak orman kesimi yapanlardan koruma altına aldığımız Ormanın korunması için İşletme Müdürlüğüne teslim ettik.Ancak korunmasını istediğimiz orman’ı kafalarına göre kimseye danışmadan kesip bölgenin akciğeri konumunda olan bölgeyi mahvettiler.” Dedi.

MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba “ Bize vereceğiniz vekaletin hakkını vereceğiz. Biz oy verenlerin Vekili değil, Milletimizin vekili olacağız. Bizim siyaset anlayışımız budur. Mevcut iktidar ülke genelinde ayrım yaparak ötekileştirdi. Başbakan, Bakan oy verenlerin ise Oy vermeyenlerinde Başbakanı, Bakanı olmalıdır. Böyle bir siyaset anlayışı söz konusu olmadığı gibi, bizler Ülke genelinde ve Mecliste hiçbir ayrım yapmadan vatanımıza ve milletimize hizmet edeceğiz. Biz kimseyi ayırmadan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyen herkesin oy’una talibiz “ ifadelerine yer verdi.

Zaman zaman vatandaşlar ile espriler yaparak sohbet eden Açba Sakarya’da gitmedik yer, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyleyerek gördüğü yoğun ilgi ve sevgi karşısında vatandaşlara teşekkür etti.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç