19 Nisan 2024|Cuma,23:25:55
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5616 0,27
EURO
34,7820 0,14
ALTIN
2.500,54 0,65
BİTCOİN
$64.106 1,08
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Nisan 2015 - 06:55
27 Nisan 2015 - 06:556 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
6 dakika da okunur
0 yorum

Muhtarlar, MHP’ye inanıyor

MHP İl Teşkilatı, Serdivan, Erenler ve Arifiye ilçeleri Mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu. MHP İl Teşkilatının Saheser Konağında verdiği Kahvaltıya MHP il Başkanı M.Levent Bülbül, İl yönetimi, Milletvekili Adayları Zihni Açba, Orhan Ünver, Ali Rıza Acartürk, Hüsamettin Atasever, İsmail Kamil Doğancı, Gökhan Taşdeviren, Serdivan İlçe Başkanı Sema Balaban, Erenler İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Arifiye İlçe Başkanı Mutlu Alaf, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ,Serdivan, Erenle

Muhtarlar, MHP’ye inanıyor
Yön Bul Akademi


Dostane muhabbetler ve sohbet havasında geçen kahvaltı sonunda MHP  İl Başkanı Levent Bülbül, AKP hükümetine yüklenerek eleştirilerini sıraladı.

 

Mutlu Olan Ülkeler Arasında Türkiye 76. sırada

MHP İl Başkanı Levent Bülbül yaptığı değerlendirmede “ Biz MHP olarak demokrasinin vazgeçilmez unsuru olarak gördüğümüzden ve MHP iktidarında muhtarlara hak ettikleri değeri verecek olduğumuzdan bugün çok kıymetli muhtarlarımızla bir araya gelme ihtiyacı hissettik. Bugün muhtarlar bir şeyler elde etmek için hizmet alabilmek için onlar gibi düşünmeye zorlandıklarını görüyoruz. Siyasi amacı olmadan seçilen muhtarlık müessesesini yürütmek zordur. Mutlu olan ülkeler sıralamasında Türkiye 76. sırada. Türkiye’nin mükemmel olduğunu söyleyenler, 10.000 dolar kişi başı gelir olan ülkemiz neden bu kadar mutsuz peki? 

 

Çalıyorlar Ama Yapıyorlar Düşüncesi Toplumsal Ahlakı Çökertmiştir

 Çalıyor ama yapıyor diyerek toplumsal ahlak çökmektedir diyerek konuşmasını sürdüren MHP İl Başkanı Levent Bülbül “ Kim kabul edebilir bu düşünceyi? Böyle bir haneden yetişen evladın duygusu ne olur sizce? Yarın bunu ayıramayacak insanların toplum içine karışmasını nasıl kabul ederiz? Çalıyorlar ama yapıyorlar dedikleri adamlar referansım İslam diyerek geldiler başa. Biz bunu taşımak zorunda değiliz. Aksaray’ın içerisindeki çayın kilosu 4.000 lira ise bunun yükünü benim 900 lira maaş alan vatandaşım çekmek zorunda değildir. Onlara oy verenler bir şeyler çalınsın diye oy vermedi bunun da farkındayız.

 

  Milliyetçi Hareket partisi mensupları 15 gün çalışmasa evine rızık götüremeyebilir.3 yıl boyunca MHP’nin elinde bakanlıklar olduğu zamanda partimizin hiçbir mensubunun bir holdingi olmadı, iş adamlarımız olmadı. Yolsuzluk konusunda benim genel başkanımın üzerine bir toz bile değmedi, hamdolsun… Biz bu toplumun içerisinde yaşayan insanlarız. Biz sizden birilerini yukarılara taşısın diye oy talep etmiyoruz. MHP ile, Sakarya’nın 13 senedir milletvekili şansızlığını kırın istiyoruz. İktidara getirdiğimiz 16 milletvekilini bugün sayın desek 5 tanesini sayamazsınız, haklısınız “ ifadelerine yer vererek Muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ün konuşmasının ardından Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem partililere ve muhtarlara seslendi.

 

Doğruyu alkışlayacağız, yanlışın karşısında duracağız

Erdem  ‘’Biz demokrasiyi iliklerine kadar yaşayan muhtarlar olarak tek kurumlarız. Biz kim davet ederse icabet etmek istiyoruz. Bir tek pkk terör örgütüne, terör örgütü demeyen partilerle konuşmayız ve davete icabet etmeyiz. Biz muhtarlar olarak her şeyden önce ulaşılabilen bir vekil profili istiyoruz. Muhtarlar demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. 2009 yılında şimdiki Cumhurbaşkanımız bizi davet etmişti. Büyükşehir Belediyesin de ki programa katıldık fakat içeri alınmadık. Bizde 115 muhtar Orhan camiinin orada bu uygulamayı protesto ettik. 1,5 yıl Büyükşehir Belediye Başkanı bizle konuşmadı. Anlatmak istediğim şudur ki doğruyu alkışlayacağız yanlışın karşısında duracağız.

 

Herkesin Vekili olacağız

Erdal Erdem’in konuşmasının ardından Sakarya MHP adayları birer birer  söz aldı.

İlk olarak konuşan MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba herkesin vekili olacağını söyledi.

 

 Mevcut başbakan kendine oy verenlerin başbakanı, mevcut bakanlar kendilerine oy verenlerin bakanı hatta bazı Belediye başkanları kendine oy verenlerin belediye başkanı durumunda. Bize oy verenlere söz veriyoruz biz sizlerin, Sakarya’nın vekili olacağız diyerek Muhtarlara teşekkür etti.

 

 Açba’nın ardından söz alan MHP Milletvekili Adayı Orhan Ünver  ‘’Milletvekili seçilirsek ve Sakarya’da birinci parti olursak inşallah bunun anlamı Türkiye genelinde MHP’nin birinci olması demektir. Bizim iktidar olmamızın muhtarlara faydası ise şudur; Genel başkanımızın büyükşehir yasası çıktığında verdiği bir söz var. ‘’ Bu yasayı ayaklarımızın altına alacağız’’.Bu ise şunu ifade ediyoruz. Beldelerimiz yeniden belediye başkanlıklarına kavuşacak, muhtarlarımız da tekrar eski yetki ve haklarına kavuşacaktır’’dedi.

 

MHP Milletvekili Adayı Dr. Hüsamettin Atasever’de “ MHP olarak Yunusun sevgisini, Mevlana’nın hoşgörüsünü, Hz. Ebu Bekir’in sadakatini ve bu ülkenin düşmanlarına karşı Hz. Ali’nin kılıcı gibi esip gürleyeceğimize söz veriyoruz ifadelerine yer verdi.

 

Biz Sizi Hiç Aldatmadık

MHP Milletvekili Adayı İsmail Kamil Doğancı Sakarya’nın sorunları ile ilgili yaptığı değerlendirme sonrası MHP milletvekili adayı Gökhan Taşdeviren kendisini tanıtmasının ardından Ermeni soykırımı ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Taşdeviren daha sonra ‘’ Biz size hiç yalan söylemedik, aldatmadık. Ancak bazıları Ankara’da başka Diyarbakır’da başka konuşuyor ’’ dedikten sonra Muhtarlara teşekkür etti.

 

 

Konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Levent Bülbül ve İlçe Başkanları, Muhtarlarla bir süre sohbet etmesinin ardından Kahvaltı programı fotoğraf çekimi ile birlikte sona erdi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç