24 Nisan 2024|Çarşamba,23:27:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5522 0,02
EURO
34,8618 0,01
ALTIN
2.426,50 0,15
BİTCOİN
$63.696 3,50
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
12 Ocak 2019 - 17:16
12 Ocak 2019 - 17:164 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Bilal Soykan'dan ilk açıklama

AK Parti Akyazı Belediye Başkan adayı Bilal Soykan, aday gösterilmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.

Bilal Soykan'dan ilk açıklama
Toprak Turizm


Soykan, partisinin İlçe Teşkilatı'nda AK Parti İlçe Başkan Vekili Talip Boğaz, AK Parti Akyazı Kadın Kolları Başkanı Oya Asan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 

Bilal Soykan, yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde partisi adına Akyazı Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine vesile olan herkese teşekkür ederek; "Akyazılı hemşerilerime, mahalle temsilcilerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, yönetim kurulumuza, ilçe başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanıma, sayın milletvekillerimize ve il başkanımıza şahsımı Akyazı Belediye Başkan adayı olarak takdir buyuran genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye sonsuz şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

Sürecin en başından itibaren skendisini telefonla arayan, gerek bizzat, gerek sosyal medya gerekse türlü vasıtalarla desteklerini ifade eden, kendisini bu göreve layık gören, can-ı gönülden destekleyen, dualarını eksik etmeyen herkese, Çatalköprüsünden Dokurcununa, Altınderesinden Balbalısına tüm Akyazılı hemşerilerine teşekkürlerini sunan Bilal Soykan, Akyazı'ya hizmet etmiş, emeği geçmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek fani dünyadan göçmüş olanlara Yüce Mevla’dan rahmet diledi. 

"UYUM İÇİNDE ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ"

Yükünün ne denli ağır olduğunun farkında ve bilincinde olarak önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içinde çalışarak, ortak aklı öne çıkaran, gönüller kazanmayı öncelik sayan bir yönetim anlayışıyla bu görevi layıkıyla, hakkıyla yerine getireceğinden hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini vurgulayan Soykan; "
Her şeyin en iyisine layık gördüğüm saygıdeğer Akyazı halkının yüce gönüllerine talibiz. El ele, gönül gönüle Akyazımızı birlikte yönetmeye talibiz. “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.” düsturuyla gönül belediyeciliği yapmaya talibiz. 31 Mart 2019 yerel seçimleri sürecinin ülkemize, milletimize, Sakaryamıza, Akyazımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böylesine şerefli bir görevi şahsıma nasip eden Yüce Allah’a sonsuz hamd ü senalar olsun. Akyazımızın gelecek zamanları hayırlarla, iyiliklerle, güzelliklerle dolsun inşallah. Gönüllere giden bütün yollar AK olsun" dedi.

"SAKARYA VE MARMARA BİRİNCİLİĞİNİ TEKRAR ALACAĞIZ"

AK Parti İlçe Başkan Vekili Talip Boğaz ise 3 aylık aday adaylığı sürecinin bugün sona erdiğini belirtti. 11 aday adayının hepsinin birbirinden üstün olduğunu dile getiren Boğaz; "Sonuçta bu koltuğa bir kişi oturacaktı. Aday adaylarımızın hepsi partimize yakışır bir süreç geçirdi. İl Başkanımızın aramasıyla beraber Bilal Soykan arkadaşımızın ismi bize söylendi. Şu ana kadar Akyazı'da görev yapan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Birlik, beraberlik içinde aday adaylarımızla kol kola, gönül gönüle, gönül belediyeciliğini Akyazı'da tesis edip Sakarya ve Marmara birinciliğini tekrar alıp örnek ilçe olduğıumuzu yeniden göstereceğiz" şeklinde konuştu. 

"ADAY ADAYLARIMIZIN HEPSİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ"

AK Parti Akyazı Kadın Kolları Başkanı Oya Asan da bugüne kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek, şunları kaydetti; "Hepsinin hizmetleri var. Gelinen bu süreçte partimize yakışır bir aday adaylığı süreci yaşanmıştır. 11 aday adayımızı hepsi bizim için kıymetli ve değerlidir. Bu süreçte aday adaylarımızın birine bu görev tebliğ edilecekti. Genel Merkezimiz tarafından Akyazı Belediye Başkanlığı adaylığına Bilal Soykan ağabeyimiz tebliğ edildi. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah aday adaylarımız, partimize gönül veren tüm Akyazılılarla beraber el ele, kol kola çalışarak Marmara Bölge birinciliğini alarak yüksek bir oyla teşkilatımıza yakışır bir şekilde çalışıp seçim sürecini atlatacağımıza inanıyorum."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç