26 Nisan 2024|Cuma,11:52:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5825 0,30
EURO
35,0539 0,23
ALTIN
2.458,73 0,92
BİTCOİN
$64.419 0,97
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Ocak 2019 - 17:26
16 Ocak 2019 - 17:263 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

İkinci yarıya hazırız

Sakaryaspor Teknik Direktör İsmail Ertekin ligin ikinci yarısına hazır olduklarını ve Keçiörengücü’nü yenerek iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

İkinci yarıya hazırız
Yön Bul Akademi


VERİMLİ BİR KAMP OLDU

Teknik Direktör İsmail Ertekin, bugün Rüstemler Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında devre arası kampını değerlendirdi. Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Ertekin, “Antalya’da iki dönem gerçekleştirdiğimiz kamp çalışmalarımızda zaman zaman aksilikler yaşasak da oldukça verimli geçtiğini söyleyebilirim. Bu hafta sonu önemli bir karşılaşma ile ligin ikinci yarısına başlayacağız. Bana sorarsanız devre arasının olmasını istemezdim. Oluşan bir aylık bir boşluk takımın yeniden havaya girmesi ve aynı moda girmesi kolay olmayacaktır. İddialı bir maçla ikinci yarıya başlayacağız. Keçiörengücü’ne baktığımızda güç dengelerinin eşit olduğu bir takım. Bu da bizim lige adapte olabilmemiz için büyük bir fırsat” dedi.

GALİBİYETLE BAŞLAYACAĞIZ

Keçiönrgeücü maçıyla lige galibiyetle başlamak istediklerini belirten Ertekin, “Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmaya fiziki olarak hazır görünsek de beyin olarak hazırlanmamız gerekiyor. Bunun için de önümüzde 3-4 günlük bir süre var. Alper dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. Kazanarak başlayabilirsek ikinci yarıda da ilk devrede olduğu gibi sezon sonuna nasıl varabileceğimizi hesap edebiliriz” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ

Sakaryaspor taraftarına destek çağrısı yapan Ertekin, “Sakaryaspor takımının şehri ile bir bütün olduğu unutulmamalı ve taraftar bütünlüğünü sağlamalıyız. Taraftarlarımızdan isteğimiz hafta sonu bizleri yalnız bırakmasınlar. Ligin ilk yarısında Türkiye gündemine oturmuş bir taraftarımız var ve bunun devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.  

ÜST SEVİYE TRANSFER

Takımdan ayrılan ve transferle ilgili de açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Ertekin “Devre arasına girerken, burada mutlu olmayan ayrılabilir demiştim. Bunun neticesinde de burada mutlu olmayan arkadaşlarımızın ayrıldığını düşünüyorum. Ligin ilk yarısında istatistiksel olarak baktığımızda 16 oyuncu ile mücadele etmişiz. İkinci devrede de transfer yapılmazsa bu oyuncularımızla devam edebilecek güçteyiz. Kimseyi zorla tutacak halimiz yok. Mutlu olan oyuncuların olduğu yerde başarı olur. Transfer açılmazsa da açılmaz, bu dünyanın sonu değil. Biz buraya kadar bu oyuncularımızla geldik bundan sonra da devam edebiliriz. Transfer açıldığı taktirde bize katkı sağlayabilecek kalitede oyuncu almamız gerekiyor. Sıradan oyuncu almamız bir şeyi ifade etmiyor” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç