25 Nisan 2024|Perşembe,06:57:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5614 0,07
EURO
34,9758 0,42
ALTIN
2.417,29 0,24
BİTCOİN
$64.374 3,34
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Ocak 2019 - 18:04
21 Ocak 2019 - 18:044 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Pamukova örnek gösterilen ilçe olacak

AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Başkan Adayı Ekrem Yüce, İlçe Başkanı olarak atanan Aziz Burak Çelik'e başarılar diledi. Yüce, "Biz Sakaryamızda ve tüm ilçelerimizde olduğu gibi bu güzide ilçemizi de örnek projelerle buluşturacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart seçimleri için çok çalışacak, AK Parti çıtasını daha yükseğe ulaştıracağız" dedi.

Pamukova örnek gösterilen ilçe olacak
Toprak Turizm


AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı olarak atanan Aziz Burak Çelik'e başarı dileklerini ileten Başkan Adayı Ekrem Yüce, Pamukova'dan yüksek bir oy oranı beklediklerinin altını çizdi. 

Çok çalışacağız

AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem Yüce'ye teşkilatımıza hoşgeldiniz diyor, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımızı ifade ediyorum. Hedefimiz tüm kademelerimizle birlikte Sakarya'da başarılı ilçeler arasına katılmak hatta birinci olmak için çok çalışacağız" dedi.

Güzide projeler

 AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, "40 yıl boyunca hem siyasi hem de bürokrasinin içerisinde çalışmalar yürüttüm. Tüm bu çalışmalarımda vatanıma ve milletime hizmet derdi, düşüncesi içerisinde oldum. Hizmet ve yatırımlar için siyasi olarak güçlü olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Biz Sakaryamızda ve tüm ilçelerimizde olduğu gibi Pamukova teşkilatımızla da bu güzide ilçemizi de örnek projelerle buluşturacağız. Teşkilatlarımızı önemsiyor, azim ve kararlılıkla sahada aktif bir çalışma içerisinde olduklarını biliyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart seçimleri için çok çalışacak, AK Parti çıtasını daha yükseğe ulaştıracağız" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip ve muhtarların yer aldığı buluşmada Başkan Adayı Ekrem Yüce, Pamukova'da birlik ve beraberlik içerisinde çok önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Hedef yüzde 70

Pamukova Muhtarlar Dernek Başkanı Recep Garip'in selamlama konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Cevat Keser, "Başkan Adayımız Ekrem Yüce'nin ilçemizde çok güzel hizmetler gerçekleştireceğine inanıyoruz. Biz her dönem gönül belediyeciliğini, gönül hizmetini yaptık. Bundan sonra da gönlü güzel insan Ekrem Yüce ile birlikte gerçekleştireceğiz. 31 Mart seçimlerinde yüzde 70 oy oranı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği ilkelerle birlikte başarıya ulaşacağız" dedi.

Örnek gösterilen bir ilçe olacak

 Toplantıya katılım gösteren tüm muhtarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Bugün Pamukova'yı ziyaret edip hem yeniden Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Cevat Keser'i tebrik edelim hem de siz değerli muhtarlarımızla buluşalım istedik. 31 Mart seçimlerinin ardından çok daha farklı ve güzel bir Pamukova düşlüyoruz. Sakaryamızın güney bölgesi çok verimli ve mümbit topraklara sahip. Bu birliktelikle çok güzel işler yapacağımıza inancım tam. İlk olarak tüm gönüllere dokunacağız. Gönül köprüleri kuracağız. İlçe başkanımızla, belediye başkanımızla, muhtarlarımızla tam uyum içerisinde olacak, Pamukova'yı daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Sizlerin destekleriyle inşallah Pamukova örnek gösterilen bir ilçe haline gelecek" dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç