19 Nisan 2024|Cuma,08:02:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5924 0,36
EURO
34,7181 0,04
ALTIN
2.497,40 0,52
BİTCOİN
$62.460 1,33
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Ocak 2019 - 13:11
23 Ocak 2019 - 13:112 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ayşen Gruda hayatını kaybetti

Ayşen Gruda bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu 74 yaşındaki Ayşen Gruda, 13.45’te hayatını kaybetti. Usta oyuncunun torunu Emre Gruda anneannesinin cuma günü toprağa verileceğini söyledi.

Ayşen Gruda hayatını kaybetti
Yön Bul Akademi


Ayşen Gruda’nın hekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ergün Kasapoğlu; ‘Pankreas kanseri nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır hastanemizde dünyadaki en güncel tıbbı tedaviler ile takip edilen, Türk sinema ve tiyatrosunun duayen ismi Ayşen Gruda’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Çocuğundan yaşlısına hayatımızın her anında; anılarımızın içerisinde yer bulan, yaptığı her işle adını tekrar tekrar gönlümüze yazdıran, sahnenin ‘Deli Kadın’ı hikayesini yeni dünyasında anlatmak üzere aramızdan ayrıldı.

Yoğun bakımda devam eden tedavisi boyunca son ana kadar en iyi şekilde bakımını sağlamak adına tüm çalışanlarımızla gönülden destek olduğumuz, yeniden tanıdığımız ve tanıdıkça yeniden hayran olduğumuz sevgili Ayşen Gruda’nın ardından bizi tek sevindiren, süreç boyunca hiçbir ağrı hissetmeden aramızdan ayrılmış olması. Tüm Türkiye’nin ve sevenlerinin başı sağ olsun’ açıklamasında bulundu.

Ayşen Gruda Yeşilçam’ın efsane isimlerindi.. Bizim Aile, Neşeli Günler, Çöpçüler Kralı, Hababam Sınıfı, Hanzo gibi bir çok efsane olmuş filmde rol aldı. İlk projesi ise Hababam Sınıfı (1974) 3 farklı dönemde 3 farklı rol aldığı Hababam Sınıfı’nda sunucu da oldu, öğrenci de, öğretmen de. Ama en öncemlisi rol aldığı her karakterle evimizden biri oldu. 

YEŞİLÇAM VE AYŞEN GRUDA UNUTULMAZLARI

Ayşen Gruda, Hababam Sınıfı filmlerinde canlandırdığı 3 farklı karakter ile çok sevilmişti. Önce bilgi yarışmasının sunucu olarak gördük Gruda’yı, sonra öğrenci oldu. Ve Hababam Sınıfı’na kafa tutan 4 kız öğrenciden biriydi. Kemal Sunal ile diyalogları hala akıllarda kalan Ayşen Gruda’nın ‘Benim Yakışıklı Casusum’ diye hitap edişi de unutulmazlar arasına girdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç