19 Nisan 2024|Cuma,22:37:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5863 0,34
EURO
34,7996 0,19
ALTIN
2.509,04 0,99
BİTCOİN
$64.308 1,65
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Ocak 2019 - 08:11
28 Ocak 2019 - 08:112 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya raylı sistem rahatlığıyla buluşacak

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu'nun konuğu olan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Sakarya Nehri için turizm, ekonomi ve ulaşım master planımız var. Nehir akacak, Sakarya kazanacak. Sakaryamızı hafif raylı sistem rahatlığıyla da buluşturacağız. İnşallah Sakarya için tüm hedeflerimizi hep birlikte hayata geçireceğimize inanıyorum" dedi. Yüce, platform üyelerine nazik davetleri için teşekkür etti.

Sakarya raylı sistem rahatlığıyla buluşacak
Yön Bul Akademi


AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu'nun konuğu oldu. Yeni Koç Tesisleri'nde gerçekleştirilen buluşmada Başkan Adayı Yüce'nin yanı sıra AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç, AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir ve platform üyeleri yer aldı. 

 Sakarya için hedeflerimiz var

 Nazik davetlerinden dolayı platform üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, katılımcıların talep, öneri ve isteklerini dinledi ve Sakarya için birlikte çalışma vurgusunda bulundu. Yüce, "Sakaryamız tüm şehirlerin şehri, farklı kültürlerini buluşma noktasıdır. Bu özelliğimizi en iyi şekilde zenginleştirmemiz gerekiyor. Sakarya'yı ilimin merkezi haline getireceğiz. Üniversitelerimizle işbirliği içerisinde çalışacağız. Sanayide iyi bir noktada yer alıyoru. Ancak daha da geliştirmek için gereken girişimleri yapacağız. Hayvancılığı ve tarımı önemsiyoruz. İnşallah bu alanda özgün çalışmalar gerçekleştireceğiz. Doğal Yaşam ve Sağlık Vadisi projelerimiz arasında yer alıyor. Öte yandan Sakarya Nehri için turizm, ekonomi ve ulaşım master planımız var. Nehir akacak, Sakarya kazanacak. Sakaryamızı hafif raylı sistem rahatlığıyla da buluşturacağız. Doğu ile batı, kuzey ile güney arasında raylı sisteme ihtiyacımız var. Sakarya için hedeflerimizi hep birlikte hayata geçireceğimize inanıyorum" dedi. Yüce, platform üyelerine çalışmalarına kolaylıklar diledi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç