Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,02:51:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3750 0,18
EURO
35,0582 0,02
ALTIN
2.325,64 0,22
BİTCOİN
$70.717 2,19
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
28 Ocak 2019 - 08:27
28 Ocak 2019 - 08:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hasan Akcan bağımsız adaylık konusunda açıklama yaptı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, başka partiden aday olacağı iddialarına sert dille eleştirdi. Akcan; "Haberler seviyesiz ve alçakça" dedi.

Hasan Akcan bağımsız adaylık konusunda açıklama yaptı
Yön Bul Akademi


Hakkında her hafta yeni bir yalan haber çıkartılan Başkan Akcan, Akyazı Haber'e yaptığı açıklamada, başka partiden aday olacağı iddialarına sert şekilde cevap verdi.
 
Bilal Soykan'ı partisi tarafından adaylığının açıklanmasının ardından 12 Ocak'ta basın açıklaması yaparak partisinin adayı Soykan'a destek verdiğini belirttiklerini anımsatan Akcan; "

Ardından AK Parti ilçe başkanının belirlenmesi sonrası İlçe Başkanımız Mesut Ekrem ve Belediye Başkan adayımız Bilal Soykan ile birlikte belediye makamında bir basın açıklaması yaparak açıklamamızı ve partimizle seçimlerde çalışma yapacağımızın bir kez daha üzerine basarak belirttik. Tüm bu açıklamalarımıza rağmen birileri suyu bulandırarak Cumhur ittifakına, davamıza, partimize ve şahsım adına yalan haberler üreterek zarar vermek istediği aşikâr ortadadır. Bugün bu vesileyle yeniden belirtiyorum Ben AK Partili bir belediye başkanı olarak başka parti veya bağımsız aday olmam söz konusu değildir" diye konuştu. 
 
"SEVİYESİZ SALDIRILARA MARUZ KALDIK"
 
"AK Partili olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda gittik ve gitmeye devam edeceğiz" diyen Hasan Akcan, sözlerini şöyle sürdürdü; "Göreve geldiğim ilk günden beri bazı basın yayın organları tarafından sistemik olarak yalan ve seviyesiz saldırılara maruz kaldık. Bu gün görüyorum ki halen bu yayın organları Ak Parti içinde fitne çıkartmak ve partimizin bütünlüğünü bozmak için gerek şahsımıza gerekse AK Parti ve MHP’nin içinde bulunduğu cumhur ittifakına yönelik haberler yaparak fitne tohumları atmaktalar. 5 yıldır dik durduk bugünde dik durmaya devam edeceğiz."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç