20 Nisan 2024|Cumartesi,03:55:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.502 0,76
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
12 Mayıs 2015 - 11:07
12 Mayıs 2015 - 11:0715 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
15 dakika da okunur
0 yorum

ADAPAZARI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Tüm Asayiş Olayları

ADAPAZARI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Yön Bul Akademi


OLAYIN ÖZETİ :04.05.2015 günü T.K. isimli şahıs park halindeki aracına doğru yaya olarak yürüdüğü esnada arkasından bisikletli bir çocuğun gelerek kendisine arkadan çarptığını, çarpmanın etkisi ile yere düştüğünü kendi imkanları ile hastaneye gittiğini tedavisini yaptırdığını beyan etmiş olup tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :10.05.2015 günü İ.K. isimli şahıs, arkadaşı olan Y.T. isimli şahsın montunun cebinden çıkardığı silah ile 4-5 el ateş ettiğini, sol ayak baldırından hafif şekilde yaralandığını, kendisini yaralayan şahıstan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü Z.B. isimli şahıs kendisini daha önce telefon ile arayarak tehdit edip rahatsız eden N.Y. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü Müşteki A.O. isimli şahıs komşusu olan ismini bilmediği erkek şahsın ikametin kapısına gelerek gürültü yaptıklarını iddia edip tehditte bulunduğunu beyan etmiş, Konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :10.05.2015 günü E.F. isimli şahıs işyeri çalışanları olan K.E. lakaplı şahıs ve A. isimli soy ismini bilmediği şahısların kendisini darp ettiğini beyan ederek davacı ve şikayetçi olmuş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ : 11.05.2015 günü K.Ö. isimli şahıs adına kayıtlı bulunan Lazer marka 9. mm çapında olan tüfeğine ait ruhsatını zayii ettiğini beyanla müracaatta bulunmasından dolayı tahkikata başlanılmıştır. 

OLAYIN ÖZETİ : A.E. isimli şahıs yaşı küçük kızı olan H.E.'in 03.04.2015 günü düşerek kolunun kırıldığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır. 

OLAYIN ÖZETİ : 05.05.2015 günü K.A. isimli şahıs el parmağının çatlak olması nedeniyle çok ağrı yaptığını ve bu yüzden eczaneden almış olduğu ağrı kesiciden 4-5 adet içtiğini bu yüzden zehirlendiğini herhangi bir şikâyetinin olmadığını beyan etmiş, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ : 11.05.2015 günü E.D. isimli şahıs A.K. isimli şahsın iş yerine gelerek kendisini darp ettiğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü Ö.H. isimli şahıs C.A. isimli şahısla bir konu hakkında görüşmek için gittiğini, şahsı gördüğünü ve şahsın kendisini darp ettiğini, bazı tehdit ve hakaret içeren sözler kullandığını beyan etmiş, olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü T.K. isimli şahıs 41 LT *** plaka sayılı aracı ile trafikte yol mevzusu nedeni ile tanımadığı ve ismini bilmediğini 54 TF *** plaka sayılı araç sürücüsü tarafından küfür edilerek boğazının sıkıldığını beyan ederek şikayetçi olmuş konu ile ilgili olarak tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :29.04.2015 günü idaremizde gerçekleşen hakaret olayında müşteki M.K. isimli şahsın alınan beyanında kendisini farklı telefon numaralarından farklı tarihlerde  arandığını ve sms gönderildiğini bunların neticesinde kendine hakaret içeren kelimeler kullanıldığını beyan ederek müracaatta bulunmuş olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü P.K. isimli şahıs kent meydanı civarında gezip yemek yediğini bu esnada kot pantolonunun sağ arka cebinde bulunan samsung galaxy trend plus marka beyaz renkli cep telefonunu düşürmüş olduğunu telefonumu nerede ne zaman ve ne şekilde düşürdüğünü bilmediğini beyan etmiş olup tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :09/05/2015 günü F.D.A. isimli şahıs evde bulunduğu sırada kızı olan G.A. isimli küçük çocuğun diğer odada çantanın içinde bulunan vitamin ilacından 4 tane içtiğini, Devlet Hastanesine götürdüklerini, gerekli tedavilerinin yapıldığını, sağlık durumunun iyi olduğunu beyan etmiş olup; hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

ARİFİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : Müşteki H.Ç. isimli şahıs 10.05.2015 günü Şehirlerarası Otobüs Terminaline gelmek için seyahat ettiği                            41 DV *** plaka sayılı otobüste HTC marka telefonunu düşürdüğünü, telefonu araçtan indikten sonra cebinde olmadığını fark ettiğini, telefonunda 0542 765 ** ** numaralı hattının takılı olduğunu beyan etmiş, tahkikat devam etmektedir.

ERENLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : H.S. isimli şahıs, aynı evde ikamet ettikleri oğlu G.S.'in akşam Saat:19.00 sıralarında araba bakmaya gidiyorum diyerek evden ayrılıp bir daha dönmemesi ve telefonlarının da kapalı olmasından dolayı kendisinden haber alamadığı belirtmiş, Kayıp şahıs G.S. 11.05.2015 günü saat 10.00 sıralarında bulunmuştur.

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü C.A. isimli şahıs, kendi sevk ve idaresindeki aracıyla Tır parkında mola verdiğini, bu sırada pantolonunun arka cebinde bulunan Kahve renkli deri para cüzdanının üzerinde olduğunu, Sakarya iline geldiğinde para cüzdanını bulamadığını, cüzdanı içerisinde kendisine ait sürücü belgesi ile Maaş kartı ve değişik bankalara ait kartlar ile kartvizitlerin olduğunu beyan etmesi üzerine tahkikat başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :   Müşteki O.V. isimli şahsın alınan ifadesinde; 08.05.2015 günü saat. 16.00 sıralarında telefonunu  021626721** numaralı telefonun aradığını, kendisine sağlık merkezinden aradığını söylediğini, kendisine isim ve soy ismi ile hitap ederek 621 TL borcu olduğunu söylediğini, kredi kartı numarasını sorduğunu, kendisinin kredi kartı numarasını verdiğini, ancak şifresini vermediğini, telefonunu kapattığını, yaklaşık 5 dakika sonra banka hesabından 621 TL para çekildiği yönünde mesaj geldiğini, numarayı tekrar aradığında meşgul çaldığını, konu ile ilgili kendisinden habersiz hesabından para çeken telefonda görüşmüş olduğu şahıstan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, Konu ile ilgili tahkikat başlamıştır.

OLAYIN ÖZETİ :13.04.2015 günü Y.T. isimli 18 yaşından küçük şahıs ile arkadaşı olan O.S.'ın şakalaştıkları sırada, O. S.'ın elinin masaya sıkışması neticesi meydana gelen taksirle yaralama olayı ile ilgili olarak tahkikata başlanmıştır.

SERDİVAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :09.05.2015 günü E.İ. isimli şahıs, C.Y.' ın kendisine mesaj atarak tehditte bulunduğunu beyanla davacı olmuş, evrak ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :10.05.2015 günü H.H. isimli şahıs kendisine ait  G.M. Discovery marka içerisinde sim kartının takılı bulunduğu cep telefonunu kaybettiğini beyanla müracaatçı olmuş, kayıp cep telefonunun aranması ve bulunması çalışmalarına başlanmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü M.Z. isimli şahıs, kendi adına ruhsatlı yivsiz av tüfeğinin kayıp olduğunu beyanla müracaatçı olmuş, kayıp av tüfeğinin aranması ve bulunması çalışmalarına başlanmış olup evrak ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :02.05.2015 günü S.M.G.'in hasta olan çocuğu A.G.'ye antibiyotik ilaç verdikten sonra mutfak tezgahının üzerine bırakarak salona geçtiğini, ancak daha sonra bu antibiyotik şişesinin boş olduğu görünce çocuklarına sorduğunda ilacı içtiklerini söylemeleri üzerine her iki çocuğunu da hastaneye götürdüğü anlaşılmış, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

GEYVE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü F.I. isimli şahıs paketleme bölümünde çalıştığı esnada içi tavuk dolu karton koliye koluyla çarptığını ve kolinin sol ayağının üzerine düştüğünü, şikâyetinin bulunmadığını beyan etmiş, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü A.D. isimli şahıs iş yerinde kaza geçirdiğini ve şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

HENDEK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü Müşteki B.Ş.' in alınan ifadesinde işyerinde hilti ile beton delerken beton içindeki demirin parmağına battığını, kimseden dava ve şikayetinin olmadığını beyan etmiş, Olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.  

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü Müşteki R.C. isimli şahıs kendisine ait ruhsatlı Huğlu Süperpoze marka tüfeğini kayıp ettiğini, kimseden dava ve şikayetinin olmadığını beyan ederek müracaatta bulunmuş, Olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.  

KARASU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ : R.Ö. isimli şahıs 07/05/2015 günü adını R. olarak bildiği bir erkek şahsın yanına yanaşarak önce hakaret ettiğini daha sonra ellinde bulunan şişe ile kendisinin yüzüne vurarak yaraladığını, kendisinin şahsa vurmadığını beyan etmiş, Konu hakkında tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :08/05/2015 günü 2013 doğumlu B.Ö. evde annesi H.Ö. ile birlikte iken mutfak tezgahı üzerinde bulunan ilaç şişesinden ilaç içmek sureti ile zehirlenmiş ve ilçe hastanesine tedavi amaçlı götürülmüştür. Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

PAMUKOVA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 günü S.S. isimli şahıs fabrikada ayrıştırma bölümünde çalıştığı esnada, kullanmış olduğu çapak kırma makinesine bakım yaparken sol el baş parmağını makineye sıkıştırması sonucu yaralandığını, Devlet Hastanesinde gerekli tedavisini yaptırdığını, beyan etmiş, Konu ile ilgili tahkikata başlanılmış olup, ikmalen gönderilecektir.

TARAKLI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ

OLAYIN ÖZETİ :11.05.2015 tarihinde E.Ç. isimli şahıs S.S. ve N.S.’ in kendisine hakaret ve küfür eteklerini ve şüphelilerden davacı şikayetçi olduğu beyan etmiş, konu ile ilgili hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir. 

a. KARAPÜRÇEK’TE EVDEN HIRSIZLIK

Sakarya/Karapürçek-Meşepınarı mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 09.00 sıralarında; kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tarafından Avusturya’da yaşayan B.K. ’ye ait yazlık evden (1) adet LED TV, giyim ve birkaç mutfak eşyası çalınmış olup, olayı aydınlatmaya yönelik çalışmalara devam edilmektedir. 

b. KARAPÜRÇEK’TE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Sakarya/Karapürçek-Meşepınarı mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 12.00 sıralarında; R.G. kendisine ait ahırın çatısının bir sene önce M.S. ’nin zarar verdiğini ve zararı karşılayacağım demesine rağmen karşılamadığını bildirdiği tespit edilmiştir.

c. AKYAZI’DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Sakarya/Akyazı-Yeniorman mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında; kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce M.G.’ye ait eve pencereden girmek suretiyle zarar verildiği, herhangi bir malzemenin çalınmadığı tespit edilmiştir. 

ç. AKYAZI’DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Sakarya/Akyazı-Yeniorman mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında; kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce H.Ç.’ye ait eve pencereden girmek suretiyle zarar verildiği, herhangi bir malzemenin çalınmadığı tespit edilmiştir. 

d. KARAPÜRÇEK’TE TEHDİT

Sakarya/Karapürçek-Ahmediye mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 17.00 sıralarında; N.U. müracaatında; aralarında husumet bulunan A.D. ’nin kendisini tehdit ettiğini bildirdiği tespit edilmiştir. 

e. HENDEK’TE KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET

Sakarya/Hendek-Hacıkışla mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 08.15 sıralarında; M.B.’nin tartıştığı M.Ö.’ye hakaret ettiği tespit edilmiştir. 

f. ADAPAZARI’NDA KÖTÜ MUAMELE

Sakarya/Adapazarı-Köprübaşı mahallesinde 10 Mayıs 2015 Pazar günü saat 21.30 sıralarında; H.İ.P. tartıştığı eşi İ.P.’yi darp ettiği tespit edilmiştir. 

g. GEYVE’DE İŞ KAZASI

Sakarya/Geyve-Melekşesolak mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 08.15 sıralarında; I…M. şirketinde çalışan Z.A.’nin elini kesmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığı tespit edilmiştir. 

ğ. ARİFİYE’DE İŞ KAZASI

Sakarya/Arifiye-Adliye mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 10.00 sıralarında; U. A.Ş. iş yerinde çalışan C.C.’nin dikkatsizlik sonucu başparmağından hafif şekilde yaralandığı tespit edilmiştir.    

h. TARAKLI’DA DİĞER KAZALAR

Sakarya/Taraklı-Duman mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 15.40 sıralarında Ş.A. tarlasına köstepek tabancası tuzağını kurarken tuzağın ateş alması sonucu yaralandığı tespit edilmiştir. 

ı. FERİZLİ’DE KİMLİĞİ BİLDİRME KANUNDAKİ KABAHATLER 

Sakarya/Ferizli-Ağacık mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 11.15 sıralarında; yapılan kontrolde kimliğini üzerinde taşımadığı tespit edilmesi üzerine, şahsa İdari Yaptırım Tutanağı tanzim edilmiştir.

i. KARAPÜRÇEK’TE EMRE AYKIRI DAVRANIŞSakarya/Karapürçek-Kanlıçay mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında; M.S.’ye ait hayvanların G.K.’ye ait fındık bahçesine girdiği tespit edilmiş, şahıs hakkında idari yaptırım cezası uygulanmıştır. 

02. CEZAEVİ OLAYLARI  : Yoktur

03. KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OLAYLARI : Yoktur 

04. TRAFİK OLAYLARI            :  

a. KARASU’DA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI 

Sakarya/Karasu-Karapınar mahallesinde 10 Mayıs 2015 Pazar günü saat 22.20 sıralarında; H.B. ’nin kullandığı otomobil ile aynı istikamette seyir halinde olan A.S. ’nin kullandığı motosiklete arkadan çarparak olay yerinden kaçtığı, meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü A.S. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği, olay yerinden kaçan H.B. isimli sürücüyü yakalama çalışmalarına devam edilmektedir. 

b. KARASU’DA YARALAMALI TRAFİK KAZASI 

Sakarya/Karasu-Kızılcık mahallesinde 10 Mayıs 2015 Pazar günü saat 15.00 sıralarında; Ö.Ç. kullandığı araç ile karşı istikametten gelen Z.H. ’nin kullandığı araca çarpması sonucu meydana gelen kazada (1) kişinin hafif şekilde yaralandığı tespit edilmiştir. 

 c. AKYAZI’DA YARALAMALI TRAFİK KAZASI 

Sakarya/Akyazı-Düzyazı mahallesinde 10 Mayıs 2015 Pazar günü saat 20.30 sıralarında; H.Y. kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada (2) kişinin hafif şekilde yaralandığı tespit edilmiştir. 

ç. AKYAZI’DA YARALAMALI TRAFİK KAZASI 

Sakarya/Akyazı-Akbalık mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında; M.D. kullandığı aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada (2) kişinin hafif şekilde yaralandığı tespit edilmiştir. 

d. AKYAZI’DA YARALAMALI TRAFİK KAZASI 

Sakarya/Akyazı-Pazarköy mahallesinde 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 14.00 sıralarında; S.Y.’nin kullandığı araçla seyir halindeyken karşı istikametten gelen F.D. ile çarpışmaları sonucu meydana gelen kazada (2) kişinin hafif şekilde yaralandığı tespit edilmiştir. 

e. AKYAZI’DA YARALAMALI TRAFİK KAZASI 

Sakarya/Akyazı-TEM otoyolunda 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 17.30 sıralarında; M.D ’nin kullandığı araçla seyir halindeyken aynı istikamette giden M.D. ’nin kullandığı çekiciye çarpması sonucu meydana gelen kazada (1) kişinin hafif şekilde yaralandığı tespit edilmiştir.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç