Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,23:30:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3192 0,21
EURO
35,0609 0,17
ALTIN
2.309,09 1,39
BİTCOİN
$70.651 2,39
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
16 Mayıs 2015 - 11:11
16 Mayıs 2015 - 11:115 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

GENÇ: “Türkiye, kalkınan ekonomisi ile Dünya lideri olacaktır”

MÜSİAD olarak Başkanlık sistemini desteklediklerini ifade eden Ahmet Genç; “Ülkemiz, tek bir yerden yönetilmelidir” dedi.

GENÇ: “Türkiye, kalkınan ekonomisi ile Dünya lideri olacaktır”
Toprak Turizm


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin üyeleriyle birlikte düzenlediği dayanışma kahvaltısının onur konuğu oldu. 

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi, üyeleriyle birlikte Kent Park’ta düzenlediği dayanışma kahvaltısının konuğu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam oldu. MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen, MÜSİAD Sakarya Şubesi Kurucu Başkanı Ahmet İşgüzar, İkinci Dönem Başkanı Mehmet Aracı ve Üçüncü Dönem Başkanı Necati Atalay’ın da aralarında bulunduğu kahvaltıya; Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Sakarya il Müdürü Mutlu Işıksu ile MÜSİAD üyesi çok sayıda işadamı katıldı. 

 

GENÇ: “Biz geleceğe ümitle bakıyoruz”

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, Türkiye’nin Osmanlı’dan sonra Devlet olma dönemini yaşadığını dile getirerek, “Biz MÜSİAD üyesi işadamları olarak, Türkiye’nin her zaman istikrar ve istihdamla yönetilmesinden yana olduk. Biz güçlü iktidarlarla kalkınmayı yaşadık. 7 Haziran’daki Genel Seçimlerle birlikte gelecek yeni iktidarla bu büyümenin daha da artacağına inanıyoruz. Türkiye kalkınan ekonomisi ile Dünya lideri olacaktır. Biz kurumuz ve şahsim adına Başkanlık Sistemini destekliyoruz. Ülkemizin, hızlı ve daha rahat ve tek elden yönetilmesi için Başkanlık Sistemi önemlidir. Biz geleceğe ümitle bakıyoruz ve Başkanlık sistemini de destekliyoruz” diye konuştu. 

 

İSLAM: “Ülkemiz, 13 yılda 70 yıl ileri gitmiş”

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği Balkan programından döner dönmez MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin davetlisi olarak MÜSİAD üyeleriyle bir araya geldiği kahvaltıda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam ise; Dün Türkiye'ye Balkanlar'dan baktım. Ülkemiz, 13 yılda 70 yıl ileri gitmiş. Siz de işadamları olarak, yurt dışına çıktığınızda Türkiye’ye dışarıdan baktığınızda gördüğünüz güç ile ülkenize döndüğünüzde daha büyük şevkle çalışıyorsunuz. Bizim 13 yıldır yaptığımız sosyal politikalar da ortadadır. Biz ülkemize olan sevdamız Pazar’a kadar değil, mezara kadardır. Devletin, geçen yıl 9 milyon 300 bin vatandaşın, genel sağlık sigortası primini ödediğini, 10 yıl önce böyle bir şeyi hayal etmenin mümkün olmadığını dile getiren İslam, "10 yıl önce sağlık sisteminde böyle bir gelişmenin olabileceği, kimsenin rüyası dahi değildi. Biz hayal ettik, planladık, gerçekleştirdik, şimdi yaşıyoruz. 3 milyon anneye şartlı nakit transferi yapıyoruz. Bu şu demek, 'Çocuğunu ilkokula gönder, çocuğunu ortaokula gönder, çocuğunu her ay sağlık kontrolüne götür, gebeliğinin birinci ayından itibaren her ay sağlık kontrolüne git, sana aylık maaş bağlayayım, doğumunu hastanede yap sana doğum ücreti ödeyeyim'. 3 milyon kadınımıza bu tür bir yardımımız var. 

 

MÜSİAD’ın ilk kadın üyesi olan Atabek’e MÜSİAD rozeti takıldı

Toplantı sonrasında; MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a adına dikilen ağaç sertifikası hediye etti. Program sonrasında ayrıca, MÜSİAD üyeliği kabul edilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’e, Şube Başkanı Ahmet Genç tarafından MÜSİAD rozetini takıldı. Atabek’in Bakan Yardımcısı olmadan önce MÜSİAD Sakarya Şubesi’ne üyelik müracaatında bulunduğunu ifade eden Genç; “Çiğdem hanım böylelikle, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin ilk kadın üyesi de olmuş oldu” dedi. Atabek’in MÜSİAD üyeliğini Twitter hesabından duyuran Bakan Ayşenur İslam ise “Atabek’in üyeliğinin hayırlı olacağına inanıyorum” dedi. Program sonu MÜSİAD Üyeleri Kent Park’taki Sakarya’nın simgesi tarihi çark önünde Bakan İslam ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç MÜSİAD Başkanı Burak Arığ’da Gençlik Kurulu üyelerinden oluşan yönetimi ile tam kadro kahvaltıda hazır bulundu.

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç