25 Nisan 2024|Perşembe,17:34:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5342 0,02
EURO
34,9653 0,39
ALTIN
2.429,13 0,25
BİTCOİN
$63.585 2,58
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Mayıs 2015 - 13:08
20 Mayıs 2015 - 13:083 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Başbakan, Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından, Parti Genel Merkezi’nde Genişletilmiş İl ve Belediye Başkanları toplantısı yapıldı.

Başbakan, Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi
Yön Bul Akademi


 81 ilin AK Parti İl Başkanı ile AK Partili Belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Partili belediye başkanları da hazır bulundu.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'ye bir saldırı olduğunda, diğer hiçbir partiden destek mesajı gelmediğini belirterek, “Ancak herhangi bir partiye saldırı olunca ben veya bir arkadaşımız bunu kınadık. Hangi partiye nerede bir saldırı olursa, görüş ayrılıkları olsa da tüm siyasete ve ülkeye yapılmış bir saldırı olarak görürüz. HDP binasına yapılan saldırıyı şiddetle kınadık. İçişleri Bakanlığımız faillerin bulunması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Biz buna çalışırken HDP Eş Başkanı bunun sorumlusunun hükümet olduğunu iddia etti. Onu takiben sanki MHP ile HDP perde arkasından paslaşıyormuş gibi MHP'liler de bu koroya katılıp saldırının arkasında Ak Parti'nin olduğuna yönelik açıklamalarda bulundu” dedi.
 
“Kendi yolundan yürü”
 
Konuşmasında muhalefeti eleştiren Davutoğlu, “Hükümette koalisyon kurma hayalini hiçbir şekilde gerçekleştiremeyecek olanlar görüyoruz ki kendi aralarında koalisyon kuruyor. Sayın Bahçeli 'sizi ensenizden takip ediyorum' demişti. Sayın Bahçeli’nin bu sözü aslında bütün siyasetçilerin bizi takip ettiklerini gösteren bir itiraf aslında. Kendin yolunda yürü. Benim ensemde ne arıyorsun? Millet ne diyeceksen seni görsün” diye konuştu.
 
Yatırımlar
 
AK Parti hükümetinde yapılan yatırımlar hakkında da konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Yüksek Hızlı Tren ile Ankara-İstanbul arası 1,5 saate inecek. Türkiye'nin ilk başkenti Konya, ikinci başkenti Bursa, Osmanlı'nın başkenti İstanbul ve Cumhuriyetimizin başkenti Ankara hızlı tren ile buluştu. 3.Havalimanı'nın temelini attığımızda gezi olaylarının patlak vermesini kimse tesadüf olarak görmesin. Bu millet boş vaatlere değil icraata bakar. O yüzden diyoruz ki 'onlar konuşur Ak Parti yapar' ne güzel tuttu sloganımız” dedi.
Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç