20 Nisan 2024|Cumartesi,15:23:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.762 2,39
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Temmuz 2015 - 09:47
05 Temmuz 2015 - 09:472 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Nasılsa İtiraz Eden Yok SÖMÜRÜN

Küçücek ‘e ADASU ( SASKİ) geldi geleli sorunları bitmek bilmedi.

Nasılsa İtiraz Eden Yok SÖMÜRÜN
MARMARA GÖZ


2012 tarihli bu haber sonrası hiç bir gelişme yaşanmadığı için okuyucumuzdan gelen istek üzerine tekrar yayınlıyoruz.

Vatandaş yükü hafifleyecek sanıyorken daha da arttı . Beldeyken Daha kaliteli ve ucuza su içtiklerini belirtken halk yağmur yağdığında çamur akan çeşmeleri ADASU döneminde gördüklerini ve hiçbir altyapı olmamasına rağmen kanalizasyon bedeli ödemekten şikayetçi. 

Akyazı Küçücek mahallesinde ikamet eden Mustafa Sağlam (ADASU) SASKİ ’nin uygulamalarına sitem ederek yeter artık dedi. Mustafa Sağlam “SASKİ’YE abone olurken atık su kanalizasyon bedeli altında bizden zorla para aldılar. Şimdi ise her ay faturamda atık su bedeli adı altında para kesiyorlar. Oysa ben atık suyumu evimin arkasında bulunan fındıklığıma akıtmak zorunda kalıyorum ne bir kanalizasyon var nede bir atık su kanalı. Küçücek Mahallesinin tamamı bu şekilde haksız para ödemesi gerekiyor. 
İtirazda bulundum kanalizasyon yok bu para nesi diye ileride yapılacak cevabı aldım abone olduğum tarihten itibaren 8 yıl geçmesine rağmen kanalisazyon yapılmadı. birde üstüne her ay tükettiğimiz su kadar atık su bedeli eklenince iyice iş çığırından çıktı. Yazıktır içme suyumuz kalitesiz aldıkları ücret zaten fazla birde olmayan atık giderinden para almaları gerçekten akıl sır ermiyor. İnsan bunu GÂVURA yapmaz.  Üç kuruş ekmek parası kazanıyoruz yarısı almadığımız hizmetlere ödüyoruz hizmeti alsak gam yemeyeceğiz. Birde faturanın altında dalga geçer gibi “ Teşekkür  Ederiz”  yazıyor bana da hesapsız sualsiz her ay para verseler bende teşekkür ederdim. ” diyerek duruma tepki gösterdi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç