20 Nisan 2024|Cumartesi,05:26:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.646 5,90
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
01 Ekim 2015 - 14:11
01 Ekim 2015 - 14:113 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Selin İzlerini En Kısa Sürede Sileceğiz

Yoğun yağış sonrası şehir genelindeki incelemelerini sürdüren Başkan Toçoğlu, “Su baskını yaşanan hanelerde gerekli incelemeleriz tamamlandı.

Selin İzlerini En Kısa Sürede Sileceğiz
Yön Bul Akademi


Büyükşehir Belediyesi olarak selin izlerini en kısa süre içerisinde sileceğiz. Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsunlar. Her şeyi an an takip ediyoruz” dedi. Toçoğlu ayrıca sel bölgelerinde vatandaşları dinledi, taleplerin en kısa süre içerisinde karşılanacağını ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ile bir süredir şehrin tamamında etkili olan yağışlar sonrasında Karapürçek, Sapanca ve Ferizli’de incelemelerde bulundu. Yoğun yağış ile birlikte Büyükşehir’in ilgili tüm birimlerinin sahaya indiğini aktaran Başkan Toçoğlu, anlık durum değerlendirmelerinin sürdürüldüğünü, gerekli tüm adımların da atıldığını ifade etti. Başkan Toçoğlu ayrıca sel bölgelerinde vatandaşları dinledi, taleplerin en kısa süre içerisinde karşılanacağını ifade etti. 

Kronik Bir Sorunumuz Yok

Başkan Toçoğlu, “İfade ettiğimiz gibi; normal ortalamaların çok üzerinde bir yağış yaşandı. Meteorolojiden aldığımız bilgiler doğrultusunda gerekli ön çalışmaları yapmış, ekiplerimizi teyakkuz halinde tutmuştuk. Büyükşehir’in ilgili tüm birimleri ve SASKİ personelinin tam kadro saha çalışmalarını sürdürdüğünü ifade edebilirim. Hamdolsun çalışmalarımız neticesinde şehrimizde kronik bir sorun yaşanmadığını da eklemek istiyorum” diye konuştu.

Destekler Sağlanacak

SASKİ ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalara da değinen Toçoğlu, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızın bize ilettikleri talepleri ivedilikle çözüme kavuşturuyor. Su baskını yaşanan hanelerde de gerekli incelemelerimiz tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi olarak selin izlerini en kısa süre içerisinde sileceğiz. Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsunlar. Her şeyi an an takip ediyoruz. Buralar ile ilgili Büyükşehir tarafından tespitler yapılacak ve gerekli destekler sağlanacak” dedi.

Kanallar Açık Tutuluyor

İçmesuyu sıkıntısı yaşanan bazı lokal alanlara ise anında müdahalelerde bulunduklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Hemşerilerimizin bu süreçte içmesuyu sıkıntısı yaşamaması için de çalışmalarımız sürüyor. Hamdolsun bu konuda bir sorun yaşamadık. Bazı lokal durumlara da anında müdahale ediyoruz. Onarımlar an be an yapılıp, gerekli kontroller de gerçekleştiriliyor. Kanalların açık tutulması konusunda da ciddi bir çalışma yürütülüyor” şeklinde konuştu.

Gereken Ne Varsa Yapılacak

Toçoğlu, “Hemşerilerimiz emin olabilirler; Büyükşehir ve SASKİ ekipleri Sakarya’nın tamamında çalışmalarına devam ediyor. Ciddi bir yağış aldık. Allaha şükür herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Maddi hasarla ilgili ifade ettiğimiz gibi tüm tespitler yapılacak. Hemşerilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Bu konuda ilçe belediyelerimizle ortaklaşa çalışmalar yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç