20 Nisan 2024|Cumartesi,00:28:01
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.295 1,29
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Ekim 2015 - 07:23
02 Ekim 2015 - 07:233 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Üstün’den Acartürk’e Canlı Yayında Yanıt

“Bir Kamer Genç olma, Ali Rıza olarak kal!”

Üstün’den Acartürk’e Canlı Yayında Yanıt
Yön Bul Akademi


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, katıldığı radyo programında, Sakarya’nın gelişmişlik sıralamasında 26 ncı sırada olduğunu ileri süren ve bu durumdan Ak Partili milletvekillerini sorumlu tutan MHP Sakarya Milletvekili adayı Ali Rıza Acartürk’e yanıt verdi. 

Üstün, “ciddiyetsiz” olarak değerlendirdiği açıklamalarından ötürü vekil adayı Acartürk’e “Bir Kamer Genç olma yolunda ilerleme, Ali Rıza olarak kal!” diye seslendi. 

İşte, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Üstün’ün, MHP Sakarya 2 nci sıra milletvekili adayı Ali Rıza Acartürk için canlı yayında sarfettiği o sözler:

“İKİNCİ SIRA ADAYINA YAKIŞMAYAN CİDDİYETSİZ SÖZLER”

“MHP’nin 2 nci sıra adayından daha ciddi açıklamalar beklerdim. O kadar ciddiyetsiz laflar ki bunlar…

Bakınız TÜİK rakamlarına göre, biz geldiğimizde Sakarya 23 ncü sıradaydı. Yeni açıklanan TÜİK rakamlarına göre ise Sakarya 17 veya 18 arasında gidip geliyor. 

“SANIRIM ANKETİ MHP İL BİNASINDA YAPTILAR”

56 ncı sırada diye bir şey attılar ortaya. O anketi nerde ve kime yaptırdılar bilmiyorum. Tahmin ediyorum ki, böyle bir anketi MHP’nin Sakarya İl binasında yaptılar.

Lütfen biraz ciddiyet… Yani hiç bilmiyorsanız, TÜİK’e sorsaydınız, size ya 17 veya 18 rakamını verirdi.

“O ZAMAN ÖNDE OLAN İLLERE GİDİP YAŞAYIN”

Sakarya bu kadar geride ise madem, daha önde olduğunu iddia ettikleri iller varsa buyursunlar, o illerde yaşamaya devam etsinler. Ben isimlerini vermeyeyim, çünkü o illere haksızlık olmasın.

Ben Sakarya’yı seviyorum. Sakarya 10 tane organize sanayisi olan, sanatta, kültürde gelişen, denizi, tarımı olan bir il.

“DÜŞMANIMIZ BİLE BÖYLE SÖYLEMEZ”

Böylesi bir il’e düşmanımız bile böyle değerlendirme yapmazken, bu il’e hizmet etmek için yola çıkan bir vekil adayının böyle değerlendirmeler yapması ilimize yapılacak en büyük kötülüktür.

Adaylarımızdan rica ediyorum, seçim sürecinde temiz bir dil kullansınlar. Şahsiyetlerle uğraşmasınlar.

“ALİ RIZA NORMAL HAYATTA BÖYLE DEĞİL”

Ali Rıza Acartürk’ün yaptığını bir yere  sığdıramıyorum. Çok kötü bir örnek. Ali Rıza normal hayatta böyle değil. Bir Kamer Genç vardı; dışarıda fena değildi, ama meclise gelince deliriyordu. Bir Kamer Genç olma yolunda ilerlemesin, Ali Rıza olarak kalsın.

“KARŞIMA GELİNCE YÜZÜ KIZARACAK, GÖZÜNÜ KAÇIRACAK”

Ali Rıza ile sahada top oynamış bir insanım. Muhtemelen bu sözlerinden dolayı karşıma gelince, yüzü kızaracaktır, gözlerini kaçıracaktır. O nedenle yüzü kızartacak işler yapmayalım. Milletvekili olma uğruna dostlara, arkadaşlara böyle hitap etmeyelim. İyi örnekler olalım. Centilmence yarışalım”

(Haber Hülya Sürücü)

 
Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç