Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,07:54:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3639 0,14
EURO
34,9493 0,33
ALTIN
2.325,42 0,22
BİTCOİN
$70.346 0,92
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
02 Ekim 2015 - 12:27
02 Ekim 2015 - 12:274 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Yeni Eğitim Yılında Yeni Okul

Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açılış töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, tüm aktörlerin el ele vermesi ile şehrin eğitim çıtasının daha da yükseltileceğini söyledi. Toçoğlu, “Bu okul eğitime dönük hayır çalışmalarına önemli bir örnek teşkil ediyor. Eğitim topyekûn bir meseledir. Tüm çevrelerin katkısı ile arzu ettiğimiz seviyelere çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Yeni Eğitim Yılında Yeni Okul
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı açılış töreninin de gerçekleştirildiği programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Coş, İl Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, il müdürleri, Evin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halit Evin, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci de yer aldı.

180 Bin Öğrenci 

Programın açılış konuşmasını yapan Mevlüt Kuntoğlu, “Bu yıl 16 bini ilk defa olmak üzere toplamda 180 bin öğrenci şehrimizde eğitim öğretimle buluştu. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın, onlara en iyi imkânı sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük fedakârlıkla ilimizde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum. Öğrenciler, okulda geçirdiğiniz zamanı etkin ve verimli bir şekilde kullanarak geleceğinizin ışığını bugünden yakacağınızı unutmayın. Bu vesile ile 20 şube ve 501 öğrencisi ile hizmete başlayan okulumuzun yapımında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

İnsani Değerler Güçleniyor

Programda Evin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu adına söz alan Vedat Altınöz, “Evin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halit Evin adına şirketin eğitim müdürü olarak her eğitim öğretim yılı başlangıcında olduğu gibi şuanda da aynı heyecanı duymakta olduğumuzu ifade etmek isterim. İnancımız şudur ki; geleceğimiz olan siz gençlerin yetişmesinde bugüne kadar emeği geçen ve geçecek olan tüm öğretmenlerimizin hedefi insani değerleri aktarmak olmuş ve olacaktır” dedi.  Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Örnek Teşkil Edecektir

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, “Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu'nun yapımında hayırsever iş adamı Halit Evin'in önemli katkıları oldu. Şehrimizde faaliyetlerini sürdüren tüm sektörlerdeki aktörlerin de böylesi sosyal sorumluluk projelerine destek olmalarını temenni ediyoruz. Bu okul eğitime dönük hayır çalışmalarına önemli bir örnek teşkil ediyor. Şehrimizde eğitim ve öğretim çalışmalarına katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Toçoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Yerel yöneticiler ve iş adamlarımız çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim ve öğrenimlerini sürdürmeleri için her türlü katkıyı gösteriyor. Ancak ifade etmeye çalıştığım gibi bu topyekûn bir meseledir. Mutlaka iş adamlarımızın da eğitim ve öğretim çalışmalarına katkı vermesi gerekiyor. Bu vesileyle Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu’nun şehrimize hayırlı olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç