24 Nisan 2024|Çarşamba,21:00:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5488 0,01
EURO
34,8605 0,02
ALTIN
2.430,87 0,03
BİTCOİN
$64.872 2,81
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Ekim 2015 - 14:18
05 Ekim 2015 - 14:182 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Durgun’dan İlköğretim Haftası’nda Anlamlı Ziyaret

Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu öğrencileri öğretmenleri ve okul idarecileri eşliğinde Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Tellioğlu’nu ziyaret ederek İlköğretim Haftasını kutladı.

Durgun’dan İlköğretim Haftası’nda Anlamlı Ziyaret
MARMARA GÖZ


Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım öğrencilerin ziyaretinden mutlu olduklarını vurgulayarak öğrenci, öğretmen ve idarecilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu Bekir Sıtkı Durgun ailesine başarılar dileyerek her zaman yanında olduklarını vurguladı. Okul Müdürü Cemal Yamak da İsmail Karakullukçu’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Tellioğlu yeni eğitim- öğretim yılında öğrencilere, öğretmenlere ve idarecilere başarılar diledi.

Okul Müdürü Cemal Yamak Bekir Sıkı Durgun İlkokulu’nun artık bir marka olmak yolunda ilerlediğini vurguladı. Yaz döneminde okulun fiziki yapısının tamamen değiştiğini 1600 metre kare granitle okul tabanının kaplandığını, merdivenlerinin mermer yapıldığını, iç ve dış boyasının yapıldığını, Atatürk Köşesinin yenilendiğini bahçede düzenlemeler yapıldığını vurguladı ve hedeflerinin okulun fiziki yapısının özel okullar seviyesine çıkarmak olduğunu söyledi.

Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu’nun Sakarya’da lider, bölgesinde öncü bir eğitim kurumu olarak yoluna devam edeceğinin altını çizdi. Ayrıca Okul Müdürü Cemal Yamak desteklerinden dolayı Arifiye Kaymakamlığına, Arifiye Belediyesine, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve tüm paydaşlara teşekkür etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç