26 Nisan 2024|Cuma,11:48:33
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5831 0,30
EURO
35,0529 0,23
ALTIN
2.457,80 0,89
BİTCOİN
$64.419 0,97
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Ekim 2015 - 08:59
21 Ekim 2015 - 08:592 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Çark Caddesi’nin otopark sorununu Ayhan Sefer Üstün’e anlattılar

Çark Caddesi Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ü ağırladı

Çark Caddesi’nin otopark sorununu Ayhan Sefer Üstün’e anlattılar
Yön Bul Akademi


AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün’ü ağırlayan Çark Caddesi Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Yöneticileri, Çark Caddesi ve şehir merkezindeki otopark sorunun çözümüne yönelik taleplerini aktardı.

Otopark sorunun çözümüne yönelik talepler
 Daha Önce Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile milletvekillerine şehir merkezinin ve Çark Caddesinin en büyük sorunu olan otopark ve bununla ilgili çözümüne yönelik taleplerini aktaran Çark Caddesi Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Atilla Gezer, aynı taleplerini AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’e aktardı. Gez Ayakkabı çatısında yapılan görüşmede, Çark Caddesi Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Yöneticileri ile AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ta hazır bulundu.

Üstün: “Çark Caddesi’ne hep birlikte sahip çıkmalıyız”
 Çark Caddesi Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği, yer olarak ise Adapazarı Belediyesi’nin DSİ’nin yerine taşınması ile boş kalacak yerin altına veya Atatürk İlköğretim Okulu’nun daha modern bir okul yapılarak, altına otopark yapılarak, şehrin otopark sorununa çözüm bulunabileceğini söyledi. AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün ise Çark Caddesi’ne hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini, otopark sorununa da, gerekli yetkililer ile görüşüp çözüm bulunması için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi.


 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç